Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul Live, ora 15.00: Grecia, sub tutelă internaţională?

Publicat:

Care sunt implicatiile, pentru Grecia si pentru Europa, ale acestei extraordinar de complexe si dificile situatii de acum? Cu asta, s-a sfarsit criza in Grecia? Ce ar putea sa urmeze in Europa? Iata intrebari, strict legate de actualitatea momentului, la care, urmarind incepand cu ora 15.00, jurnalistul va incerca sa gaseasca un raspuns alaturi de invitatul sau, , fost ministru de Externe al Romaniei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noi destinații cu autocarul pentru sezonul de vara

15:06, 05.06.2024 - FlixBus, compania travel-tech care opereaza autocare interurbane din Europa, iși extinde oferta din Romania și lanseaza noi conexiuni pentru sezonul de vara spre Grecia și litoralul bulgaresc.

Țara din Europa unde se gasesc cele mai bune ape pentru inotat: Romania prinde cu greu topul

06:05, 30.05.2024 - Grecia se afla pe primele poziții in randul statelor membre ale Uniunii Europene, in ceea ce privește calitatea apelor pentru scaldat, in timp ce Romania prinde cu greu acest top, potrivit raportului dat publicitatii in acest sens de Agenția Europeana de Mediu (AEE) și Comisia Europeana.

Toate apele pentru scaldat identificate oficial in Romania ­indeplinesc cel putin standardul minim de calitate

00:20, 30.05.2024 - Proportia locurilor de scaldat din Romania cu o calitate “excelenta” a apei a fost de 70% si toate apele pentru scaldat identificate oficial in Romania au indeplinit cel putin standardul minim de calitate in 2023, arata cel mai recent Raportul anual privind apa pentru scaldat, publicat de Comisia Europeana…

Polonia si Grecia cer un „scut” aerian in UE: „Europa va fi sigura atat timp cat cerul de deasupra capului va fi sigur”

23:50, 23.05.2024 - Polonia si Grecia au cerut joi Uniunii Europene (UE) sa se doteze cu un „scut” aerian, pentru a se apara mai bine, in plin razboi intre Rusia si Ucraina, anunta cele doua intr-un comunicat comun, relateaza AFP, citata de News.ro.

Alina Gorghiu, despre extradarea lui Sorin Oprescu: „Procedura pe anumiți fugari s-a inchis, nu mai ai ce sa faci”

21:21, 08.05.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a declarat miercuri, 8 mai, la Europa FM, ca nu mai poate fi depusa o noua cerere adresata autoritaților elene in vederea extradarii lui Sorin Oprescu.Gorghiu a fost intrebata daca fostul primar general, fugit in Grecia in urma cu doi ani, inainte sa fie condamnat…

Cele mai apreciate mancaruri din Europa in perioada Paștelui. Ce prefera romanii și ceilalți europeni

06:45, 03.05.2024 - Sarbatoarea Paștelui aduce cu sine o varietate de preparate culinare tradiționale, fiecare țara avand propriile sale obiceiuri și preferințe. Daca in Romania pasca și mielul sunt la mare cautare, in Italia se lauda cu „Agnello al Forno”, Grecia cu „Magiritsa”, iar Spania cu „Torrijas”

Baza de la Kogalniceanu starnește ingrijorare la Kremlin - Rușii cred ca NATO se pregatește de razboi la Marea Neagra

22:55, 28.03.2024 - Activitatile NATO din Europa de est si din regiunea Marii Negre sunt concentrate pe pregatirea aliatilor sai pentru o potentiala confruntare cu Rusia, a afirmat Ministerul de Externe rus joi, mentionand activitati de militarizare in regiune, a consemnat Xinhua, potrivit Agerpres. Autoritatile romane…

Grecia devine hub energetic pentru Europa

09:11, 25.03.2024 - Coridorul Vertical este unul din proiectele foarte importante pentru dezvoltarea energetica a regiunii. Pornit la inițiativa directorului general Transgaz, Ion Sterian, acest proiect a primit recent și susținerea SUA.


Ce parere ai despre aceasta stire?