Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adevărul despre relaţia Laurei Vass cu Sorinel Copilul de Aur! S-au iubit sau nu? "Am inspirat mulţi îndrăgostiţi"

Publicat:

si de Aur s-au bucurat de un succes fantastic in jurul anilor 2005-2008. Piesele lor de dragoste se auzeau din casa fiecarui roman si majoritatea fanilor erau siguri ca cei doi formeaza un cuplu. Care este, de fapt, adevarul?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adevarul despre Moscova lui Putin, dezvaluit de un vlogger roman din Rusia. „Va spun dupa 20 de ani de trai aici“ VIDEO

09:40, 27.04.2024 - Moscova este orașul care, tradițional, nu voteaza cu Putin și cu partidul acestuia, o perla a Rusiei, cel puțin la prima vedere, dar cu o mulțime de defecte. O spune un vlogger roman care traiește acolo de 20 de ani și analizeaza aceasta metropola.

Fosta iubita a lui Cristian Marinescu continua seria dezvaluirilor. Maria Lungu, adevarul despre relația cu mama lui, dupa ce doamna Daniela a spus ca este prietena cu ea / VIDEO

13:20, 26.04.2024 - Cristian Marinescu de la Mireasa, sezonul 9, a format un cuplu in urma cu ceva timp cu Maria Lungu, tanara care a facut lumina cu privire la relația lor. Concurentul a declarat ca deși și-a dorit ceva serios, iubita lui de la acea vreme nu a vrut același lucru. Maria Lungu spune ca s-a saturat ca tanarul…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

Cine cedeaza primul in relația artistei Theo Rose cu Anghel Damian. Cum fac cei doi indragostiți sa se impace: „Atunci cand cearta...”

14:40, 03.04.2024 - Theo Rose a vorbit despre relația frumoasa pe care o are cu Anghel Damian. Artista a spus exact cine cedeaza primul atunci cand se cearta. Iata cum fac cei doi indragostiți sa se impace, dar și ce a declarat cantareața!

Horatiu Moldovan si-a asumat relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Primele imagini cu cei doi indragostiți sarutandu-se / VIDEO

15:31, 29.03.2024 - Daca inițial parea ca Horațiu Moldovan iși dorea sa iși țina viața personala departe de ochii curioșilor, cu puțin timp in urma, portatul titular al naționalei a facut publica relația cu Aza Gabriela, fosta iubita a lui Dragos Nedelcu. Cei doi indragostiți s-au filmat sarutandu-se.

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!

Premiera spectacolului „Vrajitorul din OZ Imersiv” la MINA pe 20 februarie

15:31, 15.02.2024 - MINA, Museum of Immersive New Art, aduce in atenția publicului noul spectacol: „Vrajitorul din OZ Imersiv”. Acesta va fi prezentat in premiera pe 20 februarie și va oferi o reinterpretare fascinanta a poveștii clasice a Vrajitorului din Oz intr-un spațiu imersiv de excepție, cu proiecții 360, inclusiv…

Adevarul despre relația dintre Majda Aboulumosha și Augustin Viziru dupa serialele de la Acasa TV: “Face parte din familie, ceea ce este minunat” VIDEO EXCLUSIV

16:00, 14.02.2024 - Majda Aboulumosha și Augustin Viziru au fost soț și soție in Regina, unul dintre serialele de la Acasa TV, regizate de Iura Luncașu, care s-a bucurat de succes și de aprecierea publicului. Chiar daca anii au trecut și proiectele nu i-au mai adus impreuna, cei doi actori au pastrat o relație de amiciție.…


Ce parere ai despre aceasta stire?