Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ADEVĂRUL despre RCA pe care trebuie să-l ştie toţi şoferii. DETALIUL care îi face să plătească ENORM în plus

Publicat:

Un sofer care schimba masina si nu are accidente la activ ar trebui sa primeasca un bonus la incheierea politei pentru noul autorism. Nu se intampla la fel in practica, spun specialistii. „Legea este lacunara in momentul de fata. Intr-adevar, bonusul nu se transfera atunci cand iti cumperi o noua masina, in ciuda faptului ca ai fost un sofer corect si ani de zile ai acumulat sa zicem un bonus 8. In momentul in care iti achizitionezi o noua masina, pornesti din nou de la bonus zero”, spune , presedintele -urilor Independente, citat de b365.ro.

Asta desi…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cainele-ghid pentru persoanele cu handicap grav, acces „liber și gratuit” in magazine, transport in comun și alte spații publice. Legea a fost promulgata

16:00, 14.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. Actul normativ prevede ca persoanele cu handicap vor avea acces gratuit in mijloacele de transport in comun, magazine, alte…

COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplata din Legea RCA

14:01, 13.05.2024 - Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) cere eliminarea amendamentelor pentru coplata din Legea RCA si demiterea vicepresedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Sorin Mititelu. Conform sursei citate, COTAR a transmis scrisori deschise catre Guvernul…

Un celebru istoric din Germania analizeaza situația Romaniei și remarca diferențe colosale

13:45, 29.04.2024 - In București nu exista un adevarat muzeu al comunismului romanesc, observa, cu regret, dr. Ulrich Mahlert, de la Bundesstiftung Aufarbeitung, fundația germana responsabila cu analiza și prelucrarea trecutului comunist din defuncta RDG. Istoricul german a constatat ca și vilei Ceaușeștilor ii lipsește…

Ce trebuie sa ai mereu in masina. Legea de care romanii uita mereu cand se urca la volan, pot lua amenzi mari

10:41, 18.03.2024 - Toți șoferii trebuie sa cunoasca aceasta lege, in caz contrar, risca amenzi foarte mari. Mulți conducatori auto uita de acest aspect, dar sunt obligați prin lege sa aiba asupra lor acest lucru. Ce amenzi risca? Detaliul minor care le poate aduce șoferilor amenzi mari Conducatorii auto sunt obligați…

Cine sunt romanii care vor fi obligați sa munceasca doi ani in plus pentru pensie

10:15, 15.03.2024 - Odata cu implementarea noii legi a pensiilor, s-a starnit un val de discuții in spațiul public privind posibilitatea ca romanii sa se pensioneze mai devreme fara a suferi penalizari. Potrivit prevederilor acestei legi, exista doua categorii de romani care pot beneficia de pensionare anticipata. Prima…

Examenul teoretic pentru permisul auto se va da oriunde in tara. Legea, promulgata de Iohannis

13:35, 13.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat miercuri, 13 martie, legea privind circulatia pe drumurile publice care prevede ca examenul teoretic pentru carnetul de șofer poate fi dat in orice localitate din țara, nu doar in cea de domiciliu, cum se intampla pana acum.Autoritațile vor ca prin noua lege sa…

Impozitul pe lux trebuie platit pana pe 30 aprilie, dar momentan nu exista formularul / Legea nu e clara: ce probleme sunt la case și mașini scumpe

14:11, 12.03.2024 - Guvernul a introdus anul trecut (prin Legea 296/2023) un impozit pe lux, mai exact pentru case și mașini scumpe. Ulterior, ANAF a pregatit un proiect pentru introducerea unui nou formular (216). Persoanele care au astfel de bunuri ar trebui sa le declare prin acea declarație, iar apoi sa plateasca pana…

Cele mai mari salarii de la stat. Ei sunt bugetarii care incaseaza mai mult decat Iohannis

07:10, 02.03.2024 - Aleșii din opoziție sunt profund preocupati de nivelul ridicat al salarii ale angajaților din sectorul public. Conform lor, unii directori de instituții guvernamentale primesc remunerații exorbitante, ajungand chiar și la zeci de mii de euro lunar. Intr-un efort de reforma, un proiect de lege a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?