Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adela Popescu a trecut prin momente dificile, înainte de cea de-a doua naștere. “Groaznică, groaznică “

Publicat:

a fost prezenta zilele trecute la ziua de naștere a , insa, nimeni nu a știut cu ce probleme se confrunta prezentatoarea de la Pro tv. Astazi, viitoarea mamica a facut dezvaluirea in direct la tv. „Eu am plecat in aceasta deplasare dupa o indigestie groaznica groaznica. Ideea este ca seara cand am ajuns acolo am zis mananc un orezut, maximum o supa, fara fructe, fara nimic. Nu ai ideea cum a fost mancarea. Am mancat la jumari, toba”, a spus in cadrul emisiunii pe care o prezinta. a anunțat ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil , in cadrul…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Producția de ulei de masline, afectata de fenomenele meteo extreme: „Unul dintre cele mai dificile momente din istoria sectorului"

09:51, 03.05.2024 - Compania spaniola Deoleo, cel mai mare producator de ulei de masline din lume, considera ca este necesara o „transformare profunda" a industriei, in condițiile in care aceasta traverseaza unul dintre cele mai dificile momente din istoria sa, relateaza CNBC.

Antrenorul Carlos Martinez vorbește in premiera despre colaborarea cu Simona Halep

14:40, 21.03.2024 - Simona Halep a fost invinsa de Paula Badosa la revenirea pe terenul de tenis (dupa scandalul de dopaj in care a fost implicata), la WTA Miami, iar fosta lidera mondiala a anunțat ca va fi antrenata de Carlos Martinez Comet.

Star Matinal. Cine i-a fost alaturi lui Mihai Albu, dupa ce și-a pierdut mama și fratele. Creatorul de moda a trecut prin momente dificile: „Incerc sa traiesc cu asta...” / VIDEO

14:50, 20.03.2024 - Mihai Albu a trecut prin momente dificile, dupa ce mama lui a murit. Avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața. La cateva luni distanța, și fratele lui s-a stins din viața. Creatorul de moda spune ca inca sufera, dar este convins ca atat mama, cat și fratele, și-au gasit liniștea.

Serie A: Empoli vs Bologna - Momente dificile pentru Razvan Marin

10:55, 15.03.2024 - Empoli - Bologna, meci contand pentru etapa a 29-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 15 martie, de la ora 21:45, pe Stadio Carlo Castellani, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 3.

Doua zodii care pierd bani in luna martie. Nativii vor trece prin momente dificile

16:31, 10.03.2024 - Nativii a doua zodii vor trece prin momente dificile in perioada care urmeaza. Veniturile sunt nu sunt stabile, iar evenimentele neprevazute ii vor face sa piarda și mai mulți bani. Se vor confrunta cu lipsuri, astfel ca a treia luna din an nu le este deloc favorabila.

GSP: Simona Halep rupe tacerea: „M-a parasit, a fost un șoc sa stau fara el". A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente

14:11, 25.02.2024 - Simona Halep (32 de ani) și-a reamintit momentul in care Darren Cahill (58 de ani), antrenor cu care a colaborat timp de 6 ani, a amenințat-o ca va rupe ințelegerea.Simona Halep a declarat ca in 2017 a existat un meci al unui turneu din Miami la care nu s-a purtat așa cum ar fi trebuit.

Avram Gal: In aceste momente dificile, am realizat cu adevarat cat de bogat sunt…

08:21, 21.02.2024 - Dragi prieteni, in aceste momente dificile, am realizat cu adevarat cat de bogat sunt. Soția, copiii și intreaga mea familie mi-au fost alaturi și m-au incurajat neincetat. Impreuna cu voi, prietenii mei adevarați, am simțit ca nu sunt singur in aceasta lupta. Sunt recunoscator ca acești oameni minunați…


Ce parere ai despre aceasta stire?