Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ADDA – “3 ianuarie”, feat. Fata cu Chitara; Starile ADDEI – Sezonul II – Episodul 3

Publicat:

Dupa ce a lansat Orasul adormit in colaborare cu tatal ei – o piesa a carei refren depaseste 27 de ani si prin care acesta a cerut-o in casatorie pe mama ei, Adda lanseaza astazi al 3-lea episod din noul sezon Starile ADDEI – 3 ianuarie, ocazie cu care isi prezinta recent semnatele… baladde! Baladdele sunt primele artiste semnate la casa de productie a ADDEI si care vor aparea, rand pe rand, in episoadele din sezonul II din #StarileADDEI. Sezonul II din Starile ADDEI este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. Al treilea episod se lanseaza astazi si poarta numele de “3 ianuarie”,…

Citeste articolul mai departe pe crazyradio.ro…  

Sursa articol: crazyradio.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bravo, tata! Rezumat episodul 13, sezonul 2, din 12 mai. Gioni și Mario vor sa deschida afacere cu cea mai scumpa cafea din lume

01:05, 13.05.2024 - In al treisprezecelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Mario și Gioni vor sa iși deschida afacere cu cea mai scumpa cafea din lume, dar și ce schimbare de look și-a facut Crenguța. Cele mai noi episoade din noul sezon Bravo, tata! le vezi pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 14 din sezonul 3. Mara Oprea: „Mama era singura care știa, n-am spus nimanui”

23:05, 18.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Bravo, tata! Rezumat episodul 9, sezonul 2, din 14 aprilie. Taticii merg in camping cu copiii

01:06, 15.04.2024 - In episodul 9 din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum taticii impreuna cu copiii merg in camping. Vezi cele mai noi episoade din noul sezon al serialului pe Antena 1 și in AntenaPLAY

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitata, Irina-Margareta Nistor (sezonul 3, episodul 28)

10:35, 01.04.2024 - A tradus peste 3000 de filme, dublate, in secret, timp de 5 ani. Nu i-a fost teama de Vest, pentru ca de acolo venea cultura, pe care in timpurile negre ale vechiului regim nu o mai putea obține decat prin carți și marele ecran.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 7 din sezonul 3. Valeriu Ilisie: „Ma cucerește tot mai tare de fiecare data cand o vad!”

23:05, 29.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?