Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actriţa Julia Roberts este în pragul disperării. Ce a păţit după ce şi-a pierdut sora vitregă şi mama

Publicat:

Acum un an, la cateva zile dupa sinuciderea surorii ei vitrege, Nancy, artista afla ca mama ei suferea de cancer pulmonar, boala de care a și murit in 19 februarie 2015, la 80 de ani, potrivit Agerpres. Au fost doua incercari care au afectat-o serios pe actrița de 47 de ani, aflata in plina filmare a unei noi pelicule, la .

Astfel, eroina din se cearta mereu cu soțul ei, , care nu mai suporta schimbarile emoționale ale actriței și voința ei de a controla totul. Se pare ca anunțul divorțului este iminent. Impreuna de 15 ani, Danny și Julia au trei copii:…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum a pierdut Ramore 8.000 euro la jocuri de noroc, intr-o singura seara! S-a imprumutat la camatari și a ajuns in pragul disperarii: ”Mai aveam...”

13:05, 27.05.2024 - Ramore a trecut prin drama vieții lui din cauza jocurilor de noroc! S-a imprumutat la camatari, a pierdut 8.000 euro intr-o singura seara și a ajuns in pragul disperarii! Deși avea nevoie de acea suma, in doar catrva ore a mai ramas cu doar cateva sute de lei.

Nora lui Victor Pițurca, in pragul disperarii. Momente crunte prin care trece Cristina Ich de cand mama ei se lupta cu boala!

20:51, 20.05.2024 - Cristina Ich a marturisit urmaritorilor sai cu lacrimi in ochi ca trece printr-un calvar, dupa ce mamei sale i-au fost descoperite niște probleme de sanatate! AFLA AICI DE CE AFOST OPERATA FEMEIA DE URGENȚA!

Coșmarurile care ii duc in pragul disperarii pe mulți romani. „M-am mutat, a fost insuportabil”

10:55, 27.04.2024 - Mulți romani au ghinionul sa locuiasca printre vecini care nu vor sub nicio forma sa conviețuiasca normal, respectand reguli de baza dictate macar de un minim bun simț. Unii dintre ei ajung in pragul disperarii, in condițiile in care, deși au legea de partea lor, nimeni nu o pune in aplicare.

Noi detalii in cazul femeii tranșate. Ce i-a spus surorii sale inainte sa plece de acasa. Marturii despre afaceristul turc

13:45, 11.04.2024 - Operațiunea de capturare a criminalului Mirelei, femeia care a fost gasita decedata langa autostrada, este in plina desfașurare.Polițiștii și mascații au descins in cartierul Rahova, la casa unui afacerist turc, care arata ca o adevarata fortareața.

Acces Direct. Lavinia, in pragul disperarii din cauza fostului soț. Il acuza pe barbat de rapire internaționala. Ar fi incercat sa se razbune pe ea

17:50, 28.03.2024 - Lavinia este mama a doi copii și spune ca vrea sa iși vada fiicele, dar nu ii este permis acest lucru din cauza fostului soț. Cei doi s-au desparțit, iar femeia spune ca nu a mai putut sa indure episoadele violente, așa ca, a plecat impreuna cu un alt barbat.

VIDEO Fara Lionel Messi, Argentina a invins El Salvador, intr-un meci amical

12:25, 23.03.2024 - Nationala de fotbal a Argentinei, campioana mondiala en-titre, a invins, in absenta capitanului sau Lionel Messi, usor accidentat, El Salvador, cu 3-0 intr-un meci amical, vineri seara, la Philadelphia din SUA.Fundasul Cristian Romero a deschis scorul in minutul 16, Enzo Fernandez a dublat…

Jucatoarea de tenis care nu a fost impresionata de „Oppenheimer”, marele caștigator la Premiile Oscar: „Ce e așa impresionant?”

09:10, 11.03.2024 - Rusoaica Daria Kasatkina (26 de ani, 12 WTA) a urmarit cu atenție Premiile Oscar 2024 și nu a fost impresionata de „Oppenheimer”, filmul care a caștigat 7 statuete de aur. Cea mai importanta seara a cinematografie i-a ținut cu sufletul la gura și pe sportivi. Evenimentul de la Dolby Theatre din Los…

Papușa Barbie a implinit 65 de ani. Prin cate schimbari a trecut

16:30, 07.03.2024 - Papusa Barbie, unul dintre cele mai importante simboluri ale culturii populare, aniverseaza 65 de ani de existenta, relateaza Reuters. Papusa originala Barbie, creata de Mattel in 1959 si avand caracteristici emblematice precum parul blond, costumul de baie alb-negru, ochii migdalati, a fost inspirata…


Ce parere ai despre aceasta stire?