Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul american Robert de Niro va primi premiul Chaplin

Publicat:

Actorul american Robert de Niro va fi cel de-al 44-lea laureat al premiului Chaplin, a anunțat Film Society of Lincoln Center, indica marți The Hollywood Reporter, potrivit Agerpres.ro.

De Niro, care poate fi vazut in distribuția filmului ''The Comedian'' și este co-regizor al spectacolului ''A Bronx Tale'' de pe Broadway, va fi primi distincția la ceremonia din 8 mai 2017.

Evenimentul va celebra prezența sa diversificata pe marele ecran și eforturile sale de susținere a filmului independent prin intermediul Festivalului de Film Tribeca și al Institutului de Film Tribeca.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea filmului! Regizorul care i-a descoperit pe Martin Scorsese și Robert De Niro a murit la varsta de 98 de ani

11:40, 12.05.2024 - Regizorul si producatorul american Roger Corman, cunoscut pentru filmele sale cu buget redus lansate intr-un ritm vertiginos, a murit la varsta de 98 de ani, a anuntat sambata familia sa, citata de presa din Statele Unite.

Cainele unei familii din Mihai Viteazu a fost gasit tocmai in Hunedoara! Proprietarul este așteptat sa-l revendice!

11:50, 06.05.2024 - Pe grupul „Animale Turda” a aparut un anunț conform caruia un cațel aparținand unui proprietar din comuna Mihai Viteazu a fost gasit in Hunedoara. Cainele, un mascul din rasa AKITA INU, a fost gasit in localitatea Oraștișoara de Jos din Hunedoara. Cel mai probabil avea microcip iar acum proprietarul…

PELICULA CINEMATOGRAFICA Se va produce un film despre viața lui Frank Sinatra

11:40, 01.05.2024 - Martin Scorsese iși reia planurile de a realiza un film despre viața lui Frank Sinatra. The post PELICULA CINEMATOGRAFICA Se va produce un film despre viața lui Frank Sinatra first appeared on Informatia Zilei .

Nicole Kidman, premiu pentru intreaga cariera din partea Institutului American de Film

12:56, 29.04.2024 - Nicole Kidman a primit premiul pentru intreaga cariera din partea Institutului American de Film, cea mai inalta onoare a cinematografiei americane.  „Este un privilegiu sa faci filme” a spus Kidman. Ea le-a mulțumit celor care i-au dat ocazia sa interpreteze roluri de femei neconvenționale și au facut-o…

Nepoții lui Elizabeth Taylor i-au moștenit culoarea ochilor. Imagini cu cei mai frumosi ochi din lume

21:25, 06.03.2024 - Elizabeth Taylor a fost o emblema a secolului XX. Actrița de la Hollywood a avut o viața tumultoasa, fiind mereu in atenția presei, dar și o frumusețe ravașitoare. A fost la brațul mai multor barbați și a transmis genele sale mai departe. Nepoții i-au moștenit culoarea ochilor care este superba.

Martin Scorsese va juca in viitorul film al lui Julian Schnabel - 'In the Hand of Dante'

13:40, 20.02.2024 - Martin Scorsese va putea fi vazut in curand pe marele ecran. Regizorul, care va primi marti Ursul de Aur onorific al Festivalului de Film de la Berlin, are un rol mic, dar puternic, un intelept in varsta care il influenteaza pe Dante Alighieri in timp ce acesta scrie "Divina Comedie", in viitorul film…


Ce parere ai despre aceasta stire?