Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul american John Malkovich a câștigat un proces de defăimare împotriva ziarului Le Monde

Publicat:

Actorul american a caștigat vineri un proces pentru defaimare intentat cotidianului francez , care a publicat un articol ce sugereaza ca artistul a deținut un cont secret in Elveția.

Conform hotarârii tribunalului, și doi dintre reporterii sai, și , trebuie sa plateasca starului din '''' (Legaturi periculoase) 14.000 de euro ($ 15.600), reprezentând amenzi și daune, au declarat, pentru Reuters, avocații fiecareia dintre parți.

Într-un articol din februarie…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Batalia coloșilor: Pfizer a caștigat un proces cu rivalii de la AstraZeneca. Au de platit o suma uriașa

19:30, 20.05.2024 - AstraZeneca datoreaza Pfizer daune de 107,5 milioane de dolari, potrivit deciziei unui juriu federal din Delaware, care a constatat ca medicamentul de succes Tagrisso al AstraZeneca a incalcat drepturile de brevet ale Wyeth, detinuta de Pfizer, transmite Reuters, informeaza News.ro.

Apple pierde teren pe o piața imensa: Gigantul american anunta reduceri de sute de dolari

17:55, 20.05.2024 - Apple pierde teren in China. Gigantul american anunta reduceri de pana la 300 de dolari la unele modele de Iphone-uri. Apple a lansat o campanie de reduceri pe Tmall, un celebru magazin online chinez, oferind discounturi de pana la 300 de dolari, scrie Reuters, citat de ZF.

Donald Tusk spune ca a fost amenințat cu moartea dupa tentativa de asasinat impotriva lui Robert Fico

18:15, 16.05.2024 - Prim-ministrul guvernului Poloniei, Donald Tusk, a anunțat, joi, ca a primit amenințari dupa tentativa de asasinat a omologului sau slovac, Robert Fico. Conform presei locale din Polonia, masurile de protecție ale șefului guvernului de la Varșovia vor fi consolidate, relateaza Reuters.

Val de critici la Eurovision, dupa ce Nemo a caștigat finala din 2024! Artistul din Eleveția a fost desființat de public: ”Sa va fie rușine”

16:31, 12.05.2024 - Victoria lui Nemo de la Eurovision a starnit un val de critici! Artistul din Elveția a caștigat detașat finala din 2024, iar publicul l-a desființat! Iata ce comentarii rautacioase au aparut pe rețelele de scocializare, dupa ce el a primit marele trofeu!

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Proces uriaș - Guvernul Ungariei da in judecata gigantul lanț de magazine austriac Spar!

00:00, 26.04.2024 - Guvernul ungar intentioneaza sa dea in judecata lantul austriac de supermarketuri Spar pentru defaimare, a declarat joi seful de Cabinet al premierului ungar Viktor Orban, Gergely Gulyas, transmite Reuters. "Vor fi demarate procedurile juridice impotriva Spar, cel mai probabil pentru defaimare", a spus…

Guvernul ungar anunța ca va da in judecata lanțul de supermarketuri Spar pentru „defaimare”

14:46, 25.04.2024 - Guvernul Ungariei intenționeaza sa deschida o acțiune in instanța impotriva lanțului austriac de supermarketuri Spar pentru „defaimare”, a anunțat marți la o conferința de presa șeful de cabinet al premierului Viktor Orban, citat de Reuters.

SUA si UE, noi sanctiuni impotriva Iranului

06:55, 17.04.2024 - UPDATE Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului dupa atacul asupra Israelului din weekendul trecut, a anuntat marti Casa Alba, indicand ca „se asteapta” ca aliatii lor sa faca acelasi lucru in curand, scrie AFP. „In zilele urmatoare, Statele Unite vor impune noi sanctiuni vizand Iranul,…


Ce parere ai despre aceasta stire?