Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actorul american Alec Baldwin, inculpat din nou pentru tirul mortal din filmul „Rust”

Publicat:
Actorul american Alec Baldwin, inculpat din nou pentru tirul mortal din filmul „Rust”

Actorul american a fost inculpat din nou cu privire la omor prin imprudenta, in urma unui tir mortal la turnarea filmului Rust, in... The post Actorul american , inculpat din nou pentru tirul mortal din filmul „Rust” appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal la Șimand. Un barbat de 46 de ani care circula pe carosabil a fost lovit de camion

09:06, 20.04.2024 - Accident mortal. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane informeaza ca pe DN 79, localitatea Șimand, județul Arad, un pieton a fost lovit mortal... The post Accident mortal la Șimand. Un barbat de 46 de ani care circula pe carosabil a fost lovit de camion appeared first on Special…

VIDEO | Accidentul mortal de la Sanleani a fost surprins pe camerele de supraveghere

14:50, 03.04.2024 - Cruntul accident rutier de pe raza localitații Sanleani, in urma caruia un barbat de 63 ani și-a pierdut viața, a fost suprins de camerele de... The post VIDEO | Accidentul mortal de la Sanleani a fost surprins pe camerele de supraveghere appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cum a avut loc accidentul mortal in care un tanar de 18 ani a murit

09:51, 23.03.2024 - Titlu inițial: Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut... The post Cum a avut loc accidentul mortal in care un tanar de 18 ani a murit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața

09:35, 23.03.2024 - Reprezentanții ISU Arad transmit ca azi noapte a avut loc un accident mortal in care a fost implicat un motociclist in varsta de 18 ani... The post Accident mortal azi noapte la Arad. Un tanar de 18 ani și-a pierdut viața appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ce minciuni a spus Putin in interviul cu Tucker Carlson? Jurnalistul american nu l-a contrazis

10:15, 11.02.2024 - Interviul luat de jurnalistul american Tucker Carlson lui Vladimir Putin a facut deja inconjurul lumii și sunt, probabil, mulți oameni care se intreaba cum de... The post Ce minciuni a spus Putin in interviul cu Tucker Carlson? Jurnalistul american nu l-a contrazis appeared first on Special Arad · ultimele…

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:05, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Alec Baldwin a pledat nevinovat in cazul incidentului de pe platoul filmului „Rust”

10:01, 01.02.2024 - Acuzat de omor prin imprudenta, actorul Alec Baldwin, 65 de ani, a pledat nevinovat, miercuri, 31 ianuarie, dupa ce a fost inculpat din nou in urma tirului mortal, din 2021, la turnarea filmului „Rust”, in New Mexico, relateaza ABC News.Alec Baldwin trebuia sa se prezinte, joi, la tribunal pentru o…


Ce parere ai despre aceasta stire?