Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Actor dintr-un film premiat cu Oscar, găsit mort la 48 de ani

Publicat:

Actorul sud-coreean -kyun, cunoscut mai ales pentru rolul sau din filmul ”Parasite / Parazit”, premiat cu Oscar, a fost gasit mort, anunta presa locala, care citeaza politia, transmite BBC, conform news.ro.

In varsta de 48 de ani, -kyun a fost gasit inconstient intr-o masina intr-un parc din centrul Seulului, miercuri, potrivit rapoartelor.

Nu este clar daca Lee si-a luat singur viata, dar politia primise un raport potrivit caruia acesta ar fi plecat de acasa, dupa ce a scris un memoriu, a precizat agentia de stiri Yonhap.

El a fost investigat din octombrie pentru…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Australia, sub teroare: Inca un atac cu cuțitul, intr-o biserica, la numai doua zile dupa atacul din mall. VIDEO

15:20, 15.04.2024 - Conform presei locale, un lider al bisericii si mai multi credinciosi din suburbia respectiva au fost injunghiati in timpul unei liturghii. Inregistrarile video ale incidentului difuzate online surprind momentul in care un barbat se repede spre un vorbitor si il injunghie.Politia a arestat un barbat,…

INCIDENT MISTERIOS Femeia cazuta de la etaj, conștienta dar fara amintiri

23:00, 13.04.2024 - Poliția va investiga circumstanțele exacte in care s-a produs acest eveniment nefericit. The post INCIDENT MISTERIOS Femeia cazuta de la etaj, conștienta dar fara amintiri first appeared on Informatia Zilei .

O companie IT falsa: Cum a demascat poliția un grup de escroci din Chișinau

10:50, 12.04.2024 - Polițiștii anunța reținerea a patru chișinauieni pentru tentativa de escrocherie in privința administratoarei unei companii din domeniul informaticii, incepind din decembrie 2023. Suspecții au obținut prin inșelaciune de la administratoare ștampila și actele de creare a companiei de IT, pentru ca sa…

Un șofer care fugea de poliție, in Roșiori de Vede, a murit dupa ce a intrat cu Loganul intr-un stilp

09:50, 10.04.2024 - Un barbat de 50 de ani din Rosiorii de Vede, care a refuzat sa opreasca masina la semnalele politistilor, fugind de acestia, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a intrat cu vehiculul intr-un stalp, scrie News.ro.„In ziua de 10 aprilie a.c., in jurul orei 02:20, o patrula de politie din…

O femeie de 75 de ani a dat peste un proiectil de razboi in timp ce pregatea terenul pentru ...

15:50, 08.04.2024 - In aceasta perioada in care se efectueaza lucrari pe terenurile agricole apar des și cazuri de proiectile de razboi care ies la suprafața, mesajul cel mai important fiind ca oamenii sa sune imediat la 112 și sa nu manipuleze muniția, care inca poate fi activa.Duminica, in jurul orei 17.30, Poliția ...

Documentarul „20 de zile in Mariupol”, premiat cu Oscar, „arata adevarul despre terorismul rus”, spune Zelenski

15:30, 11.03.2024 - Documentarul premiat cu Oscar „20 de zile in Mariupol”, filmat in timpul asediului armatei ruse asupra acestui oras ucrainean in primavara anului 2022, „arata adevarul despre terorismul rus”, a declarat luni presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit AFP.

Oscar 2024: „Oppenheimer”, cel mai premiat film

08:50, 11.03.2024 - „Oppenheimer",in regia lui Christopher Nolan, a obținut 7 premii Oscar, printre care si cel pentru cel mai bun film, in cadrul celei de-a 96-a gale a premiilor Oscar, desfasurata duminica seara la Hollywood, potrivit AGERPRES.


Ce parere ai despre aceasta stire?