Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acţiunile Guvernului la Poşta Română produc efecte

Publicat:

In contextul in care se afla in plin proces de reorganizare si se fac pasii necesari pentru privatizarea institutiei, guvernul Romaniei a dispus in luna aprilie o ancheta a Corpului de Control care sa aduca lamuriri la cu privire la grila de salarizare din cadrul institutiei.

Ca urmare a verificarilor efectuate de Corpul de Control al premierului incepand cu 16 aprilie, s-a constatat ca unii directori din cadrul institutiei urmau sa primeasca la plecarea din sume compensatorii exagerat de mari.

Una din persoanele care urma sa primeasca despagubiri financiare…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Decizie definitiva a Coaliției in privința lui Cirstoiu

19:00, 15.04.2024 - Liderii aliantei electorale PSD-PNL au stabilit, intr-o sedinta desfasurata la Palatul Victoria vreme de peste trei ore, ca depunerea candidaturii lui Catalin Cirstoiu pentru functia de primar general al Capitalei sa aiba loc, luni, la inceputul saptamanii viitoare, au precizat surse politice pentru…

Ciolacu: Daca nu ajung pensiile la destinatie din cauza grevei la Posta Romana, domnul director va pleca

11:30, 02.04.2024 - Daca pensiile nu ajung la timp la oameni luna aceasta din cauza grevei de la Poșta Romana, directorul va pleca, a declarat Marcel Ciolacu. Premierul a precizat ca a avut o discutie si a transmis ministrului si directorului Postei sa rezolve cat mai rapid problema.

Toți pensionarii din Romania ar putea sa nu iși mai primeasca banii! Poșta Romana intra in greva!

22:20, 31.03.2024 - Vești proaste pentru toți pensionarii din Romania! Ar fi in pericol sa nu iși mai primeasca pensiile in luna aprilie, dupa ce Poșta Romana a anunțat ca face greva! Nimeni nu știe cat va dura, iar scenariile sunt sumbre!

Cazul scandalos de la București: Directoarea școlii, unde un copil ar fi fost violat de 2 ori de colegi in toaleta instituției, a demisionat

16:10, 05.03.2024 - Directoarea școlii Nicolae Titulescu din București, unde un copil ar fi fost violat de doua ori de colegi, a demisionat, marți. Corpul de Control al Ministerului Educației a fost trimis la unitatea de invațamant, scrie observatornews.ro .

Dosarul 2 Mai. Ancheta la Penitenciarul Poarta Alba dupa ce Vlad Pascu a fost protejat de polițiști

13:00, 28.02.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat, miercuri, ca a dispus trimiterea Corpului de Control al ministerului la Penitenciarul de la Poarta Alba, pentru a verifica daca au fost respectate toate normele legale sau daca s-au luat masuri speciale in cazul lui Vlad Pascu, care a fost protejat de polițiști…

Accidentul de la 2 Mai| Ministrul Justiției a trimis Corpul de Control la Penitenciarul Poarta Alba

12:50, 28.02.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, anunța, miercuri, ca a dispus trimiterea Corpului de Control la Penitenciarul de la Poarta Alba pentru a verifica incidentele de la procesul lui Vlad Pascu. „Atunci cand a fost la Judecatoria Mangalia, au fost anumite incidente care au generat discuții in spațiul…

Somat de banca sa predea cheia unei cutii de valori

09:10, 15.02.2024 - Noul șef al Corpului de Control al Guvernului a fost somat sa predea cheia unei cutii de valori. The post Somat de banca sa predea cheia unei cutii de valori appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?