Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Această cremă i-a distrus viaţa unei femei: S-a îngrăşat 30 de kilograme în 5 zile

Publicat:

Desi simtea ca se petrece ceva anormal in organismul ei, nu a beneficiat initial de sprijinul medicului in acest sens, intrucat acesta i-a prescris femeii crema care i-a dat organismul peste cap.

Din greseala, medicul i-a recomandat aplicarea necorespunzatoare a unei creme cu progesteron, ceea ce a dus la dezechilibre majore la nivelul sistemului endocrin.

S-a ingrasat rapid, se simtea obosita, poftea la alimente pline de grasime si transpira pe timpul noptii, simptome intalnite in cazul femeilor insarcinate, in organismul carora exista un nivel sporit de progesteron.

Astfel,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Jumatate dintre femeile care lucreaza se confrunta cu un nivel de stres mai mare decat in urma cu un an

12:35, 21.05.2024 - Jumatate dintre femeile care lucreaza se confrunta cu un nivel de stres mai mare decat in urma cu un an, iar o pondere similara, de 49%, in crestere fata de 2023, declara ca angajatorii nu le sustin in eforturile de a-si echilibra raportul dintre responsabilitatile profesionale si angajamentele din…

„Mi-a distrus viața”. Seduse și inșelate. Agața femei pe o aplicație de dating și le fura sume uriașe

13:15, 06.05.2024 - Oamenii cauta dragostea online, dar unii profita de naivitatea altora. Un barbat care a cunoscut femei pe o aplicație de dating le-a sedus și le-a furat sume uriașe de bani. Cine este el și cum reușea sa le pacaleasca?

Studiul care confirma mitul despre durata de viața a femeilor și barbaților: problema pe care o intampina mai des femeile

09:55, 04.05.2024 - Femeile traiesc mai mult decat barbatii, dar au mai multi ani de sanatate precara, potrivit unei analize a diferentelor de sanatate intre femei si barbati la nivel mondial, care, potrivit expertilor, subliniaza nevoia urgenta de actiune pentru a imbunatati sanatatea femeilor, informeaza News.ro.

Oana Radu i-a cerut mamei sale sa vanda casa pentru a-și taia stomacul: „M-am ingrașat 10 kilograme de cand m-am desparțit”

10:56, 29.04.2024 - Oana Radu, in varsta de 30 de ani, a uimit de-a lungul timpului cu transformarile sale fizice, dupa ce a slabit multe kilograme. Artista a recunoscut ca la un moment dat s-a gandit sa iși taie stomacul și și-a rugat mama sa vanda casa pentru a putea plati operația.Invitata la podcastul lui Teo Trandafir,…

Marturia unui dependent de jocuri de noroc de la 15 ani: „Pacanelele mi-au distrus viața! Cred ca sunt mai periculoase decat drogurile”

08:30, 05.04.2024 - Mihai, un nume fictiv pe care tanarul intervievat a ales sa-l poarte, este un dependent de jocuri de noroc, un dependent recunoscut și asumat. „Eu sunt sclavul jocurilor de noroc! (…) Mi mi s-a scurtcircuitat creierul! (…) Este boala secolului. Este o boala pe care nu o depisteaza nimeni! (…) Mi-am…

Consumul de alcool crește riscul de boli de inima, mai ales in cazul femeilor

20:10, 29.03.2024 - Noi date sugereaza ca un obicei regulat de a bea alcool poate crește riscul de a dezvolta boli de inima. Acest lucru pare sa fie valabil mai ales pentru femei, potrivit concluziilor unui studiu care va fi prezentat la sesiunea științifica anuala a Colegiului American de Cardiologie.

Cazul femeii și copilei sale, stropite cu acid de soț, monitorizat e Agenția anti-violența: Agresiunea trebuie raportata. Fiți curajoase și cereți ajutor

15:50, 21.03.2024 - Agenția Naționala de Prevenire și Combatere a Violenței impotriva Femeilor și a Violenței in Familie (ANPCV) anunța ca s-a autosesizat, dupa ce o femeie de 37 de ani și fiica sa au fost stropite cu acid de catre soț.


Ce parere ai despre aceasta stire?