Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident teribil la Cluj: Un tânăr de 34 de ani a murit pe loc

Publicat:

Barbatul, care conducea pe directia Dej-Baia Mare, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și intr-o curba deosebit de periculoasa a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un cap de pod, potrivit Dejeanul.ro.

In urma impactului deosebit de puternic mașina s-a rasturnat. Barbatul nu a mai putut fi salvat de medici, care au constatat decesul.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Autocar cu zeci de elevi, implicat intr-un grav accident in județul Valcea. Un tanar de 22 de ani a murit

09:20, 15.06.2024 - Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sambata, intr-un accident rutier pe DN 67, in judetul Valcea. S-a ciocnit cu un autoturism, soferul acestuia fiind declarat decedat. Trei copii si soferul autocarului au fost transportati la spital.

Tanar de 22 de ani, prins beat și drogat la volan dupa un accident pe un drum din Cluj

18:11, 10.06.2024 - Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au reținut luni, un tanar de 22 de ani din comuna Mintiu Gherlii, suspectat de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Accident grav in Vaslui. Un tanar de 19 ani a murit si o fata de 18 ani este in coma profunda

09:00, 09.06.2024 - Accident grav, duminica dimineața, in Vaslui. Un tanar de 19 ani a murit si o fata de 18 ani este in coma profunda, dupa ce masina cu care circulau a fost implicata intr-un accident de circulatie produs duminica dimineata, pe DE 581, in apropiere de Barlad.

Accident mortal pe autostrada, un tanar a murit. Impact devastator intre un autoturism și un camion

14:00, 25.05.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au fost solicitați, sambata dupa-amiaza, sa intervina la un grav accident rutier petrecut pe autostrada A3, in zona km 30. Potrivit ISU Cluj, la fața locului au ajuns o autospeciala cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, care au gasit un autocamion și…

Preotul paroh Ilie Geangavelea a murit intr-un accident produs in Costești de un tanar de 18 ani

18:15, 14.05.2024 - Un alt accident mortal pe fondul lipsei de experiența a conducatorului auto s-a petrecut astazi in Arges, acolo unde un tanar de 18 ani din Ungheni, aflat la volan, a acroșat un autoturism cu remorca, condus de un barbat in varsta de 47 de ani din Costești. Acesta din urma a intrat intr-un cap de […]

FOTO Langa noi: Un tanar a murit, iar un altul a fost ranit grav intr-un accident de motocicleta la Dumbraveni

08:55, 13.05.2024 - FOTO Langa noi: Un tanar a murit, iar un altul a fost ranit grav intr-un accident de motocicleta la Dumbraveni Purtatorul de cuvant al ISU Suceava, maior Alin Galeata, a anunțat ca duminica seara s-a produs un accident de motocicleta cu doua victime. El a spus ca o motocicleta a ieșit in afara parții…

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Accident teribil in Dolj! O femeie a murit si alte doua au fost ranite, dupa ce o masina a intrat pe trotuar

12:55, 10.04.2024 - Un accident foarte grav a avut loc miercuri in județul Dolj. Din pacate, o femeie și-a pierdut viața. Alte doua victime au avut nevoie de ingrijiri medicale. Trei femei au fost lovite, miercuri dimineața, de o mașina al carei șofer ar fi pierdut controlul direcției și a intrat pe un trotuar din Bailesti,…


Ce parere ai despre aceasta stire?