Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident şocant, în Franţa. Un şofer român a strivit cu camionul o altă maşină

Publicat:

Un accident rutier socant a avut loc, sambata dimineata, in Franta. Cel care a provocat accidentul este un sofer de camion roman. Barbatul, care conducea pe un drum din Franta, a vrut sa depaseasca un alt autovehicul, insa nu a calculat bine distanta intre camion, masina si parapet, astfel ca a strivit cealalta masina.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Autoturism cautat de autoritațile din Franța, descoperit la intrare in țara prin Borș II

11:00, 29.04.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au depistat, la controlul de frontiera, un cetațean roman care a incercat sa intre in tara cu un autoturism cautat de autoritațile din Franța.

Dambovița: Un șofer beat a scapat cu viața dupa ce s-a oprit cu mașina in gardul unui imobil

15:10, 13.04.2024 - Un șofer beat a scapat cu viața dintr-un accident violent! Acesta s-a oprit cu mașina in gardul unui imobil, dupa ce a pierdut controlul  direcției de deplasare. Accidentul s-a petrecut pe DN 71, pe raza satului Priboiu. La volanul mașinii implicate in accident se afla un barbat din București, in varsta…

O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța

11:10, 04.04.2024 - In timpul procesului, barbatul a negat intenția de rapire și a declarat ca intenționa doar sa ofere baiatului un pachet de bomboane. The post O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța first appeared on Informatia Zilei .

Un șofer, care fugise de Poliția Rutiera, s-a rasturnat cu masina, ranind un pasager. A fugit și de acolo

14:05, 26.03.2024 - Un barbat din Constanta a fost retinut pentru 24 de ore, marți, 26 martie 2024, fiind cercetat pentru vatamare corporala din culpa, conducerea unui vehicul fara permis de conducere si parasirea locului accidentului.

A intrat cu mașina in vama și a plecat de acolo pe jos

16:05, 01.03.2024 - Joi, 29 februarie, in jurul orei 11.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat un cetațean roman in varsta de 46 de ani, domiciliat in județul Satu Mare. Acesta conducea un autovehicul marca Renault Traffic, inmatriculat in Franța. Polițistul de frontiera care a efectuat formalitațile…

Caz șocant in Galați! Un polițist, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un polițist din Galați a fost lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze. Agentul a fost transportat de urgența la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. In ce stare se afla in urma impactului.

VIOLENȚA LA SATU MARE Șofer baut, scos din mașina prin geam de polițiști

21:26, 28.02.2024 - Miercuri, 28 februarie a.c., in jurul orei 05.30, in timp ce se aflau in exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Aleea Mureșului din municipiu, The post VIOLENȚA LA SATU MARE Șofer baut, scos din mașina prin geam de polițiști first appeared on Informatia Zilei .

Sofer lovit de o masina pe A1, in timp ce anunta un accident in care era implicat

09:40, 08.02.2024 - Doi barbati au ajuns la spital cu traumatisme, dupa ce au fost implicati joi dimineata intr-un accident pe autostrada A1 Ramnicu Valcea - Deva, in zona iesirii spre Agnita, potrivit Agerpres.''Politistii BPA A1 Ramnicu Valcea - Deva intervin la un accident de circulatie produs pe A1, la km 242, in…


Ce parere ai despre aceasta stire?