Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal lângă Padova, Daniel Cazacu avea 34 de ani

Publicat:

A derapat cu masina pe strada statala Padova - Vicenza, in apropiere de Mestrino, a iesit de pe carosabil si a murit. S-a intamplat in seara de 12 august, la ora 23.00. , 34 de ani, la volanul unui Saab 903, s-a izbit violent de parapetul unui podet de intrare intr-o locuinta privata. Soferul a fost strivit de caroseria deformata a masinii. La fata locului a intervenit Polstrada din Vicenza si medicii de la Suem, dar nu mai era nimic de facut. Romanul a fost extras de pompieri fara viata dintre fiarele contorsionate. era rezident la Grisignano (provincia Vicenza), lasa…

Citeste articolul mai departe pe gazetaromaneasca.com…  

Sursa articol: gazetaromaneasca.com


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Știri Constanta: Accident rutier in apropierea canalului Dunare-Marea Neagra! Șoferul a fugit de la fata locului

15:45, 26.03.2024 - Un barbat suspectat ca nu a oprit la semnalele regulamentare ale politistilor, a fost implicat intr un eveniment rutier in judetul Constanta si a fugit de la fata locului a fost retinut preventiv pentru 30 de zile. Potrivit Biroului de informare publica si relatii cu mass media din cadrul Parchetului…

Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR

08:10, 08.03.2024 - Un accident grav s-a produs joi seara pe DN 19E, in Bihor. Șoferul unui autoturism a intrat in stop cardio respirator, dupa ce mașina pe... The post Accident mortal pe DN 19E! Mașina pe care a condus-o s-a lovit de un TIR appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

(foto) Tragedie la Balți: Un barbat a fost lovit mortal de un troleibuz langa o trecere de pietoni. Șoferul, reținut

16:00, 03.03.2024 - Tragedie la Balți. Un barbat de 39 de ani a fost lovit mortal de un troleibuz chiar langa o trecere de pietoni din centrul orașului. Nenorocirea s-a intamplat astazi, la ora 11.00, conform nordnews.md .

(video 18+) Accident tragic langa Corlateni: Un bicilist, lovit mortal de un automobil. Șoferul era beat

10:55, 03.03.2024 - Un accident tragic s-a produs aseara pe traseul M-5, langa localitatea Corlateni. Un bicilist de 56 de ani a fost lovit mortal de un automobil de model Daewoo. Potrivit poliției, in momentul impactului șoferul se afla in stare de ebrietate.

Accident de tren langa Timișoara

21:30, 02.03.2024 - Sambata dupa-amiaza, in Timișoara, un accident feroviar s-a inregistrat in apropiere de Timișoara. O autoutilitara cu bascula a fost lovita in plin la trecerea la nivel peste calea ferata de la Chișoda de trenul care circula pe ruta Timișoara-Reșița, in care se aflau aproape 150 de pasageri. Potrivit…

Șoferul care a provocat un accident mortal in Dumbrava, reținut de polițiști. Avea permisul suspendat

20:36, 13.02.2024 - Barbatul in varsta de 38 de ani care a intrat pe contrasens și a provocat un accident mortal in apropiere de localitatea clujeana Dumbrava avea permisul de conducere suspendat de mai bine de o luna.

Accident rutier mortal in Suceava. Doua femei au fost lovite de masina, in timp ce traversau strada in fuga langa o trecere de pietoni / FOTO

09:26, 03.02.2024 - Un teribil accident rutier a avut loc, de curand, in Suceava. Dupa ce doua femei au fost lovite de o mașina, una dintre acestea si-a pierdut viata, fiind spulberata de un maxi-taxi. Martorii sustin ca victima traversa strada printr-un loc nepermis.


Ce parere ai despre aceasta stire?