Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident la o cariera din Gorj. Un barbat de 49 de ani a murit

Publicat:

Inca o drama in subteran indoliaza o familie.  Un om in varsta de 49 de ani, lacatus de meserie, a pierit, in aceasta prima zi a saptamanii, in urma unui accident de munca. Incidentul dramatic a avut loc in jurul orei 6 dimineata, la . Din pacate, nu s-a mai putut face nimic pentru […] Accident la o cariera din Gorj. Un barbat de 49 de ani a murit is a post from: Ziarul National

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit, dupa ce a fost ingropat de viu cu pamant. Tragedia a avut loc la locul de munca, in Valcea / FOTO

15:55, 09.05.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in Valcea, unde un barbat și-a gasit sfarșitul dupa ce a fost ingropat de viu cu pamant in timp ce lucra. Incidentul tragic a avut loc la locul de munca al victimei. Cele mai noi informații.

Accident grav in Gorj. Un microbuz a intrat intr-un copac. Cinci persoane au fost ranite

12:36, 08.05.2024 - Accident grav in localitatea Dragoieni din județul Gorj. Un microbuz a parasit partea carosabila și a lovit un copac, soldandu-se cu cinci persoane ranite. Incidentul a avut loc in aceasta dimineața, iar echipajele de intervenție au fost alertate imediat.

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

VIDEO. Impact violent pe Centura Capitalei: Un barbat a murit, iar copilul sau a fost grav ranit

18:05, 25.04.2024 - Accident cumplit pe Centura Capitalei. A fost nevoie inclusiv de intervenția unui elicopter SMURD. Un barbat de 35 de ani a murit, iar copilul lui, grav ranit, a ajuns la spital dupa ce a fost resuscitat minute bune. Șoferul ar fi intors pe linie dubla continua, moment in care a fost izbit de o duba.

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Un barbat a murit in urma unui accident feroviar grav. Buldoexcavatorul pe care il conducea, lovit in plin de un tren

16:25, 11.03.2024 - Un accident feroviar cumplit a avut loc in localitatea Caiuti din judetul Bacau. Un tren plin cu pasageri a spulberat un buldoexcavator. Un barbat care conducea un buldoexcavator  nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata și a fost izbit in plin de un tren in care se aflau 40 de calatori.…

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un copac, intr-o localitate din Hunedoara

19:30, 20.02.2024 - Accident mortal, marți dupa-masa, intr-o localitate din Hunedoara, acolo unde un barbat a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Accident mortal in Maramureș. Un barbat de 32 de ani din Borșa a murit in urma impactului.foto

10:25, 18.02.2024 - Accident mortal in Maramureș. Un barbat de 32 de ani din Borșa a murit in urma impactului.foto Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si…


Ce parere ai despre aceasta stire?