Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident îngrozitor: Trei copii, părinții lor și câinele familiei, zdrobiți de o betonieră

Publicat:

Un accident îngrozitor a avut loc în Filipine. Imaginile dramatice arata momentul îngrozitor în care un barbat a fost zdrobit mortal în propria mașina de o betoniera.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

El este Petronel, romanul mort in explozia de la hidrocentrala din Italia. Doi copii au ramas fara tata: "Multa putere familiei indurerate"

14:36, 10.04.2024 - Petronel Tanase locuia in Settimo Torinese de mai mulți ani alaturi de soția și cei doi copii ai lor. Barbatul, in varsta de 45 de ani, si-a pierdut viata in urma exploziei de la hidrocentrala din Italia.

Grav accident in Constanța! Doi copii au fost loviți cu mașina de un șofer beat. Unul dintre minori, o fetița, este in coma

20:25, 01.04.2024 - Doi copii, un baiețel in varsta de 3 ani și o fetița de 9 ani, au ajuns in stare grava la spital, dupa ce un șofer beat a dat cu mașina peste ei, pe o șosea din Constanța. Potrivit primelor informații, fetița in varsta de 9 ani a fost intubata și se afla in coma.

Ce a gasit o tanara intr-o cutie de suc pentru copii. Micutii il adora, parintii s-au revoltat: „Cu cat stii mai putine, cu atat mai bine”

23:25, 29.03.2024 - A vrut un moment de rasfaț, sa iși incante papilele gustative cu un mic deliciu, insa a avut parte de o experiența deloc placuta. Ce a gasit o tanara intr-o cutie de suc pentru copii, imaginile publicate de ea au starnit revolta romanilor. Un produs consumat de mulți romani Iubite de copii și adulți,…

ACCIDENT GRAV Adolescent de 16 Ani implicat in coliziune dupa ce a luat mașina familiei

09:15, 22.03.2024 - In urma impactului, adolescentul care conducea mașina a suferit rani grave, inclusiv un traumatism cranio-facial, in timp ce ceilalți doi pasageri, de 14 și, respectiv, 16 ani, au suferit rani mai puțin severe The post ACCIDENT GRAV Adolescent de 16 Ani implicat in coliziune dupa ce a luat mașina familiei…

Trei copii au fost raniți, dupa ce unul dintre ei a furat mașina familiei și a intrat intr-un copac

08:25, 22.03.2024 - Trei copii, cu varste cuprinse intre 14 și 16 ani, au fost raniți, dupa ce unul dintre ei, in noaptea de joi spre vineri, a furat mașina familiei, pe care a condus-o pe DN 11A, in județul Vrancea, și a intrat intr-un copac.

Doua femei și doi copii, victime intr-un accident pe Calea Eroilor

17:41, 03.03.2024 - Patru raniți intr-un accident produs duminica pe Calea Eroilor din municipiul Buzau. Conform Poliției, a fost vorba despre o coliziune intre autoturismul condus dinspre bulevardul Unirii catre șoseaua Nordului de catre un buzoian de 19 ani și o mașina care circula din sens opus, la volanul careia se…

Accident teribil la Galați. Doua mașini au ajuns pe trotuar: cinci raniți, dintre care trei copii VIDEO

17:10, 03.02.2024 - Accident grav in centrul orașului Galați. Doua mașini au ajuns pe trotuar, iar una dintre ele s-a rasturnat, in urma unui accident produs sambata, 3 februarie 2024. ISU anunța ca cinci persoane sunt ranite, inclusiv trei copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?