Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în Teleorman. O persoană a murit, un bebeluș este în stare gravă

Publicat:

O persoana de 45 de ani a murit, iar alte cinci, intre care si un copil de 1 an si 6 luni, au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident de circulatie care a avut loc pe DJ 701, la iesirea din localitatea Gratia catre , informeaza Agerpres. Potrivit sursei citate, minorul de 1 an si 6 luni este inconstient, fiind transportat la un spital din Capitala. De asemenea, un elicopter SMURD a intervenit pentru transportarea unei alte persoane, de 15 ani, la o unitate medicala din Bucuresti. "In timp ce o soferita de 39 de ani se deplasa pe DJ 701 din directia Gratia spre limita judetului

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

O fetița de 2 ani din București a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital

15:35, 15.04.2024 - Caz șocant in București! O fetița in varsta de 2 ani din Capitala a cazut de la etaj! Micuța este in stare grava la spital și are fractura craniana. Ea se juca in apropierea geamului, iar la un moment dat a cazut.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Judetul Constanta: Accident rutier pe DN2A intre localitatile Stupina si Crucea. O victima, in stare grava (GALERIE FOTO)

15:00, 18.03.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta dupa amiaza in judetul Constanta.Potrivit ISU Dobrogea evenimentul rutier a avut loc pe DN2A intre localitatile Curcea si Stupina.Din primele informatii un autoturism s a rasturnat.Conform SAJ Constanta este posibil ca o victima sa fie in stop cardiorespirator.…

Filmul teribilului accident din Galați produs de un șofer beat și fara permis: o persoana a murit, alte șapte in stare grava VIDEO

15:30, 16.02.2024 - Polițiștii au stabilit ca șoferul care a provocat groaznicul accident in noaptea de 15 februarie 2024, pe DN 25, in județul Galați, era baut și avea permisul de conducere suspendat. El este cetațean turc. O persoana a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite grav.

Accident cumplit in Brașov. Doi barbați au murit și o persoana este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit / FOTO

11:40, 08.02.2024 - Accident grav in Brașov. Doi barbați au murit și o femeie este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit, in Brașov. Una dintre ele se afla pe contrasens, iar impactul le-a fost fatal celor doi. Medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?