Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident în Italia. Un şofer român de TIR a murit carbonizat, după ce camionul său s-a răsturnat şi a fost cuprins de flăcări

Publicat:

Soferul roman de TIR, pe numele sau , a murit, luni seara, pe soseaua de centura a orasului Torino, dupa ce camionul sau s-a izbit de parapetul de beton dintre sensurile de mers, fiind cuprins brusc de flacari, relateaza ANSA.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O cisterna cu etanol s-a rasturnat pe DN2, la Marașești: șoferul a murit, traficul este blocat

19:51, 27.04.2024 - Traficul este blocat, sambata, pe drumul national DN2 (E85), la Marasesti, dupa ce o cisterna cu etanol inmatriculata in Republica Moldova s-a rasturnat pe carosabil. Șoferul a fost declarat decedat dupa ce a fost descarcerat, informeaza ISU Vrancea.

Accident mortal in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce autorismul in care se afla s-a rasturnat

12:15, 27.04.2024 - Un accident cumplit a avut loc noaptea trecuta in județul Dolj și a curmat viața unui tanar de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat pe partea carosabila, curmand viața prietenului sau.

Accident terifiant in Braila! Un tanar de 25 de ani a murit in brațele medicilor, in timp ce incercau sa il salveze

10:05, 16.04.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, in urma cu doar o zi, in Braila! Un tanar s-a stins din viața in brațele medicilor, in timp ce incercau sa ii salveze viața. Acesta a intrat cu camioneta pe care o conducea pe contrasens, iar impactul cu o autoutilitara l-a costat viața. Șoferul de 25 de ani nu a mai…

Printre persoanele care au murit in explozia de la hidrocentrala Enel din Italia se afla și un roman

13:51, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse la hidrocentrala Enel, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane.

PRIMUL ACCIDENT IN 43 DE ANI IN DOMENIU Șoferul roman de TIR condamnat rapid in Olanda

11:05, 05.04.2024 - Procurorul a cerut o pedeapsa de 120 de ore de munca in folosul comunitații și interdicția de a conduce in Olanda timp de șase luni pentru șoferul roman The post PRIMUL ACCIDENT IN 43 DE ANI IN DOMENIU Șoferul roman de TIR condamnat rapid in Olanda first appeared on Informatia Zilei .

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Ultima ora: Un om a murit și trei sunt raniți grav pe A2: București - Constanța

17:15, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Romane, un accident a avut loc pe autostrada…

Accident grav pe E 85 | Șoferul a murit pe loc

15:10, 12.03.2024 - UPDATE: Primele informații de la fața locului arata ca un TIR a derapat și s-a rasturnat peste o duba. Șoferul, un covasnean de 48 de ani, a murit pe loc. Barbatul transporta pui vii, in momentul in care un TIR care venea din sens opus a derapat și s-a rasturnat efectiv peste el, strivindu-l. Din …


Ce parere ai despre aceasta stire?