Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident in Arges. Trei persoane, intre care doi copii, ranite

Publicat:

Trei persoane, între care doi copii de 4 si 9 ani, au fost ranite, sâmbata seara, dupa ce masina în care se aflau a fost lovita din spate de alta, în comuna argeseana Albota.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

ACCIDENT GRAV, la BUJORENI: Trei persoane ranite, transportate la spital

10:05, 02.04.2024 - Accident rutier la Bujoreni Polițiștii rutieri intervin in acest moment pe Drumul Național 7, la un eveniment rutier, soldat cu ranirea mai multor persoane. Din primele verificari efectuate, s-a stabilit ca pe Drumul Național 7, in localitatea Bujoreni, la km 182+ 800, din cauze care urmeaza sa fie…

Accident pe Dunare: O nava de croaziera bulgara s-a izbit de o ecluza, in Austria. 11 persoane au fost ranite

10:55, 30.03.2024 - 11 persoane au fost ranite dupa ce o nava de croaziera a Bulgariei s-a izbit intr-un zid de beton al unei ecluze pe Dunare, in orasul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anuntat politia locala sambata, informeaza Reuters.

Vaslui: Patru persoane, printre care doi copii de 3 si 6 ani, ranite intr-un accident produs pe DN 24

17:25, 14.03.2024 - Patru persoane, printre care doi copii in varsta de 3, respectiv 6 ani au fost ranite joi, in urma unui accident rutier produs pe DN 24, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU). La locul producerii evenimentului au intervenit o autospeciala de stingere echipata cu…

Patru persoane, printre care doi copii de 3 si 6 ani, ranite intr-un accident produs pe DN 24, in Vaslui

17:20, 14.03.2024 - Patru persoane, printre care doi copii de 3 si 6 ani, ranite intr-un accident produs pe DN 24, in VasluiPatru persoane, printre care doi copii in varsta de 3, respectiv 6 ani au fost ranite joi, in urma unui accident rutier produs pe DN 24, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii…

Șofer la spital dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp, la Timișoara. Alte doua persoane au fost ranite

22:00, 13.03.2024 - Accident de circulație cu trei raniți, miercuri seara, la Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital, inclusiv șoferul autoturismului cu care a intrat intr-un stalp. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Accident grav in Polonia. O mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica

18:06, 01.03.2024 - Un accident grav a avut loc in orașul polonez Szczecin, unde o mașina a intrat in mulțime, ranind 17 persoane, inclusiv trei copii. Doua dintre victime sunt in stare critica, conform informațiilor furnizate de Poland-24.com.


Ce parere ai despre aceasta stire?