Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident groaznic la trecerea de cale ferata de la Belcesti: doi oameni au murit dupa cu dubita in care se aflau a fost spulberata de trenul Iasi-Harlau

Publicat:


In aceasta dimineata, la ora 06:45, un apel la 112 anunta un accident de tren produs la Spinoasa - Belcesti. , camioneta, a fortat bariera si a fost izbit de personalul Iasi - - Harlau.
"Cele doua persoane din dubita au decedat. Pasagerul din dreapta de 44 de ani a fost incarcerat, iar soferul de 38 de ani a fost proiectat  100 de metri in afara masinii", a explicat , coordonator SMURD Iasi.
Oamenii legii sustin ca microbuzul a fost proiectat pe o distanta de 300 de metri. "H. Catalin, de 38 de ani, se afla la volanul unui…

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Creatura de peste 2 metri, prinsa de un pescar in Arad. Oamenii o vaneaza de 4 ani, cum arata

16:55, 03.05.2024 - Un pecar din zona Banat (județul Arad) a facut captura vieții lui pe o balta din Santana, unde a prins un somn de peste doi metri și aproape 50 de kilograme! Asta s-a intamplat joi, 2 mai 2024. Captura uriașa in județul Arad Valentin Ștef a postat pe internet imaginile cu peștele uriaș, comentand: „Un…

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Un roman a murit intr-un accident ingrozitor cu 10 mașini, in Spania. Alex avea 27 de ani li era din Maramureș / FOTO

10:30, 04.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic, in urma cu doua zile. Alex și-a pierdut viața, dupa ce a fost implicat intr-un accident cu 10 mașini, in Spania. Romanul avea 27 de ani, locuia in Maramureș și avea o familie frumoasa. Oamenii dragi sunt devastați de durere.

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.


Ce parere ai despre aceasta stire?