Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav pe autostrada A3. Două persoane au fost rănite

Publicat:

Un accident grav a avut loc pe autostrada A3 Campia Turzii-Nadașelu, pe breteaua de urcare dinspre DN1 catre autostrada, in zona localitații Gilau, județul Cluj. Doua persoane au fost ranite.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la un apartament pe strada Macilor din Turda! (UPDATE)

15:31, 19.05.2024 - In urma cu o ora a fost anunțat un incendiu la un apartament situat pe strada Macilor din Turda. Detașamentul de pompieri Turda intervine cu doua autospeciale, in ajutor a venit și o ambulanța SAJ. Din primele informații nu ar fi persoane ranite. UPDATE: Potrivit ISU Cluj este un „incident minor”. Apartamentul…

Ferrari facut praf intr-un accident rutier, intre Turda și Cluj. Doua persoane au fost ranite

21:05, 09.05.2024 - Un grav eveniment rutier produs joi, 9 mai, in localitatea Copaceni, intre Turda și Cluj, s-a soldat cu ranirea a doua persoane. Un singur autoturism a fost implicat in acest accident, fiind vorba despre un Ferrari.

Accident grav in Suceava. O masina a derapat si a lovit un stalp de beton, pe care l-a rupt. Cinci persoane au fost ranite

17:06, 07.05.2024 - Cinci persoane, intre care un copil de opt ani, au fost ranite intr-un accident produs, marti, 7 mai 2024, in judetul Suceava. Soferul unui autoturism a pierdut controlul asupra directiei de mers, iar masina a derapat, s-a rasturnat si a rupt un stalp din beton.

Suceava: Cinci persoane, dintre care un minor, ranite intr-un accident la Rosiori

12:20, 07.05.2024 - Cinci persoane, dintre care una minora, au fost ranite dupa ce un autoturism s-a rasturnat, marti, in afara partii carosabile, pe raza localitatii Rosiori, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava. Potrivit acestora, la fata locului au ajuns pompierii militari,…

Accident la Caianu cu doua mașini, patru persoane ranite

09:55, 30.04.2024 - Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu și ai Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit marți dimineațala un grav accident rutier petrecut pe raza localitații Caianu. La fața locului au ajuns doua autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și doua echipaje de Ambulanța, unde au gasit…

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

TRAGEDIE PE AUTOSTRADA DIN BAVARIA Doua persoane decedate și 27 ranite in accident in lanț

10:05, 25.03.2024 - Dupa aproximativ 30 de minute, a avut loc un al treilea accident, in care au fost implicate trei mașini și doi oameni au fost raniți. The post TRAGEDIE PE AUTOSTRADA DIN BAVARIA Doua persoane decedate și 27 ranite in accident in lanț first appeared on Informatia Zilei .

Accident grav in Cluj. Șapte persoane au fost ranite și au ajuns la spital, dupa ce trei mașini s-au ciocnit

18:51, 23.03.2024 - Un accident grav a avut loc intre localitațile Vlaha și Luna de Sus, din județul Cluj. Trei autoturisme au fost implicate, iar mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital.


Ce parere ai despre aceasta stire?