Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident de proporţii în Ungaria. Cinci camioane și 37 de maşini s-au ciocnit, un om a murit. Alți 39 au fost răniţi, printre ei sunt şi trei români, dintre care unul este în stare gravă

Publicat:

Carambolul a avut loc pe o autostrada la 30 de km de Budapesta. Cinci camioane și 37 de masini s-au ciocnit. Traficul a fost blocat ore-n sir. Un om a murit, alți 39 au fost raniti. Printre ei sunt si trei romani, potrivit MAE. Atenție, sunt imagini cu impact emoțional!

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Accident grav in Dolj: Doua mașini s-au izbit puternic, iar una a luat foc. O femeie a murit, alți cinci oameni sunt raniți

11:20, 28.03.2024 - Un grav accident rutier a avut loc, joi, in judetul Dolj, unde doua masini s-au ciocnit, iar una a luat foc. In urma impactului, o persoana a murit și alte cinci au fost ranite și sunt transportate la spital.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Accident grav in Ungaria! Un sofer a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit / FOTO

15:00, 24.02.2024 - Accident terifiant in Ungaria! Un șofer, in varsta de 48 de ani, a murit, dupa ce doua microbuze romanești s-au ciocnit. Imagini dureroase de la fața locului. Oamenii legii se ocupa de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Tragedie de proporții dupa ce un șofer a intrat cu mașina in camera de urgența a unui spital. Un mort și 5 raniți, printre care și un copil in stare grava

08:05, 14.02.2024 - O persoana a murit și cel puțin cinci au fost ranite dupa ce o mașina a intrat in camera de urgența a unui centru medical din Austin, marți seara, potrivit directorului medical al unitații, citat de CNN.

Patru barbati, raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit - Trei dintre victime au fost incarcerate

15:26, 13.02.2024 - Patru barbati au fost raniti, marti, intr+un accident rutier produs in judetul Suceava, dupa ce doua masini s+au ciocnit. Trei dintre victime au fost incarcerate, potrivit news.ro.ISU Suceava intervine, marti, la un accident rutier la iesire din municipiul Radauti spre localitatea Galanesti.”Este…


Ce parere ai despre aceasta stire?