Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit pe Valea Oltului! Un motociclist a murit după ce a intrat sub un TIR

Publicat:

Un motociclist de 41 de ani, din Bucuresti, a murit sambata in urma accident rutier produs pe (DN7), in zona Lotrisor, dupa ce motocicleta sa a intrat sub un TIR, a anuntat purtatorul de...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Un motociclist a murit intr-un accident grav produs in comuna Glina

19:06, 04.04.2024 - Un motociclist a murit intr-un accident grav produs in comuna GlinaUn tanar de 36 de ani a murit, joi dupa-amiaza, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu o masina in comuna Glina din judetul Ilfov.

Accident cumplit in Timișoara: o femeie a murit, iar alte trei persoane au fost ranite

21:55, 30.03.2024 - O femeie a decedat, iar trei persoane, intre care doua minore, au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs, sambata seara, in Timisoara, potrivit Agerpres. Potrivit Politiei Timis, un autoturism condus de un barbat de 57 de ani, pe banda I, dinspre sensul Mahle spre municipiul Timisoara,…

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!

Incident cumplit pe A1: Un barbat a murit dupa ce mașina sub care lucra a cazut peste el

09:45, 30.01.2024 - Un barbat, de 68 de ani, a murit, marți dimineața, pe A1 București- Pitești, km 27. Cel mai probabil, barbatul efectua lucrari la mașina personala in momentul in care a fost surprins sub aceasta.„Un barbat, in varsta de 68 de ani și-a pierdut viața, in aceasta dimineața in urma unui eveniment produs…


Ce parere ai despre aceasta stire?