Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit în Satu Mare! O asistentă medicală a adormit la volan, în drum spre spital. Femeia a murit pe loc

Publicat:

De nedescris ce s-a intamplat in aceasta dimineata pe un drum national din , dupa ce o femeie in varsta de 44 de ani a adormit la volan. Era asistenta medicala si se indrepta spre spital, unde trebuia sa-si inceapa progamul de munca. Femeia a murit pe loc!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Tragedie in Dambovița. Un asistent medicala murit subit, sub ochii terifiați ai soției. Barbatul tocmai se intorsese de la spital

10:05, 02.04.2024 - Tragedie de proporții in Dambovița. Un barbat a murit subit, sub ochii terifiați ai soției sale. Acesta era asistent medical, dar o perioada de confrunta cu probleme de sanatate. Acesta s-a stins din viața la o zi dupa ce s-a intors de la spital.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Accident grav pe strada Odoreului din Satu Mare. Șoferul a murit in urma impactului

14:40, 06.03.2024 - Un accident rutier grav s-a petrecut azi la amiaza pe strada Odoreului din municipiul Satu Mare. O mașina a intrat intr-un stalp iar șoferul a ramas incarcerat pana la venirea pompierilor. “Detașamentul de pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier (autoturism intrat in stalp) cu o persoana…

Un bebeluș a murit in ambulanța, in drum spre spital, la Satu Mare

10:10, 22.02.2024 - O fetița de doar șase luni din Satu Mare a murit in ambulanța, in drum spre spital. Familia fetiței a sunat la 112 dupa ce a observat ca starea ei este din ce in ce mai grava din cauza unei viroze. In ambulanța, fetița a intrat in stop cardiorespirator și a murit in ciuda tuturor […] Source

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".


Ce parere ai despre aceasta stire?