Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Părăsit de soție după 40 de ani de căsnicie, Ion nu știe pe cine să păstreze în viața lui! Bărbatul, aflat între soție și amantă / VIDEO

Publicat:

se afla, poate, in impasul vieții lui. Dupa mai bine de 40 de ani de casnicie, barbatul a fost parasit de soție, dar și jefuit de catre aceasta, lasandu-l fara agoniseala de-o viața. Chiar și așa, batranul inca iși iubește nevasta, dar vrea sa se casatoreasca și cu amanta cunoscuta recent.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata o zi din viața Oanei Mizil. Fosta soție a lui Marian Vanghelie se imparte cu succes intre rolul de mama și cel de femeie de afaceri / PAPARAZZI

22:40, 09.05.2024 - Oana Mizil reușește sa fie și femeie de afaceri, dar și o mama de succes! Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care demonstreaza ca fosta soție a lui Marian Vanghelie se imparte cu succes intre rolul de mama și cel de femeie de afaceri.

Viața de roman a geniului muzical George Enescu: a avut un copil din flori, a fost inselat de sotie si a murit in mizerie

16:36, 04.05.2024 - Au trecut exact 69 de ani de la moartea marelui violonist, pianist, compozitor si profesor George Enescu, geniul zbuciumat a carui poveste de viața, mai puțin cunoscuta decat opera sa, e una tulburatoare.

Medicul oradean care si-a ucis amanta din Ungaria in fata copiilor, transferat in Romania / Condamnare pe viata / Prins la Cluj-Napoca dupa crima

10:20, 02.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a admis cererea autoritatilor judiciare din Ungaria si a dispus transferarea intr-un penitenciar din Romania a pneumologului oradean Dan Stamatiu, incarcerat in țara vecina, transmite Bihoreanul. 

Mister in jurul unui miliardar german, declarat mort de 6 ani. Barbatul ar fi in viata si s-ar ascunde cu amanta in Moscova

13:01, 18.04.2024 - Misterul din jurul disparitiei din urma cu sase ani a miliardarului german pare sa ajunga la un final. Barbatul, acum in varsta de 64 de ani, ar putea fi in viata si s-ar ascunde cu amanta in Moscova, scrie observatornews.ro .

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Evelyn Balu, povestea de viața care i-a uimit pana și pe jurați. Ce a spus despre fosta casnicie

23:25, 01.04.2024 - Evelyn Balu i-a uimit pe jurați cu povestea dureroasa de viața pe care a spus-o in ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie. Concurenta le-a spus chefilor cum a ajuns sa fie o victima a violenței domestice.

Acces Direct. O femeie locuiește in aceeași casa soțul și cu amanta lui! Ioana a fost inșelata cu prietena ei cea mai buna: „In dormitorul nostru...” / VIDEO

17:35, 19.03.2024 - O femeie a ajuns sa locuiasca in aceeași casa cu soțul ei și cu amanta lui! Ioana se teme ca ar putea intra in depresie, dupa ce a fost inșelata cu prietena ei cea mai buna. Ce a marturisit ea, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces Direct. Antrenor de tenis, evacuat de urgența din vila din Snagov. Fiica și fosta soție s-ar fi aliat impotriva lui Mihai: „Sunt un om disperat”

19:35, 14.03.2024 - La o varsta respectabila, Mihai Tomescu a ajuns la capatul puterilor. Antrenorul de tenis susține ca fiica și fosta soție au vrut sa ii ia tot, el urmand sa fie evacuat din casa din Snagov, singura proprietate pe care ar fi vrut sa o pastreze.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?