Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Încă o victimă a stomatologului-violator face declarații șoc! Alina a fost abuzată când avea 17 ani: „Mi-a dat pantalonii jos”

Publicat:

Inca o victima stomatologului-violator iși spune povestea terifianta, pentrecuta cand nu avea nici macar 18 ani. Tanara descrie momentele teribile prin care a trecut alaturi de dentistul acuzat de tot mai multe femei ca le-ar fi abuzat fara nici un pic de teama.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Iorgo nu iși poate vedea copilul. Mama l-ar fi dus pe micuț departe de casa: „Suntem in proces” / VIDEO

19:45, 22.04.2024 - Iorgo trece printr-o situație dificila și spune ca nu iși poate vedea copilul in varsta de 4 ani, dupa ce a fost luat de mama. Fosta iubita ar fi plecat de la el in urma batailor suferite și s-a mutat la actualul concubin. In timp ce barbatul o acuza pe aceasta ca nu mai știe nimic de copil, Alina dezminte…

Acces Direct. Mari, victima in propria casnicie? Soțul tinerel i-ar fi cheltuit toți banii: „Am facut plangere” / VIDEO

17:30, 10.04.2024 - Mari ar fi trait un coșmar in casnicia cu Dorel. Barbatul ar fi cheltuit banii familiei in scopuri personale și ar fi fost violent cu femeia, imediat dupa ce a avut loc cununia civila. Cum se apara acesta!

Acces Direct. Cum vrea sa demonstreze familia Alinei ca tanara a fost ucisa cu premeditare de Loredana Atanasoaie. Declarații halucinante: ”A planuit din Vaslui...” / VIDEO

17:50, 29.03.2024 - Familia Alinei, tanara ucisa in Mangalia și abandonata intr-o valiza de prietena ei cea mai buna, tuna și fulgera! Loredana Atanasoaie are șanse sa primeasca o condamnare de 7 ani de inchisoare, iar mama victimei vrea sa faca dreptate! Familia ei a facut declarații halucinante, conform carora Loredana…

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Acces Direct. Cornel Dinicu, declarații despre noaptea in care Ferma Dacilor a fost cuprinsa de flacari. De unde ar fi izbucnit incendiul, de fapt: „Auzeam trosnind dușumeaua”

19:15, 02.02.2024 - Misterul incendiului de la Ferma Dacilor pare departe de a fi elucidat. In timp ce patronul ii acuza pe Alina și Catalin ca au dat foc pensiunii, cei doi se apara și spun ca au fost doar martori și ca ar fi pornit, de fapt, din camera de joaca a copiilor.

Acces Direct. Cați angajați erau, de fapt, in seara tragediei de la Ferma Dacilor. Alina, principala suspecta, face declarațiile momentului: „Au fost la momentul respectiv” / VIDEO

17:45, 01.02.2024 - Noi detalii cutremuratoare in ancheta incendiului cumplit de la Ferma Dacilor au ieșit la iveala! Iata cați angajați au fost, de fapt, in momentul tragediei in pensiunea din județul Prahova!

Acces Direct. Suspectul lui Cornel Dinicu in ancheta de la Ferma Dacilor, contrazis in declarații de propria mama. Cine ar fi dat alarma in pensiune, dupa ce a izbucnit incendiul / VIDEO

19:31, 31.01.2024 - Catalin și Alina sunt doi angajați care lucrau la Ferma Dacilor și primii pe care Cornel Dinicu i-a banuit ca ar fi dat foc pensiunii. Barbatul a fost contrazis, de curand, in declarații chiar de mama lui, asta dupa ce i-ar fi spus femeii ca Alina l-a trezit in ziua in care a izbucnit incendiul.


Ce parere ai despre aceasta stire?