Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Acces Direct. Cum se apără Tzancă Uraganu, după ce Mădălina Miu l-a acuzat că ar fi înjunghiat-o: ”A fost o mică înțepătură” / VIDEO

Publicat:

, pus la zid de catre soția lui din acte! In plin scandal cu celebrul manelist, a scos armele la inaintare și a dezvaluit ca a fost injunghiata in picior chiar de catre partenerul sau de viața. Iata cum se apara și ce are de spus despre incidentul care a avut loc chiar in casa lor din Ploiești!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu, ințepatura la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum ii face manelistul „reclama” colegului de breasla

12:00, 21.05.2024 - Se numara printre cei mai apreciați maneliști, dar nu ezita sa se „ințepe” reciproc ori de cate ori au ocazia in mediul online. De curand, Tzanca Uraganu a postat un videoclip pe TikTok, atunci cand pare ca ii face „reclama” colegului de breasla.

Acces Direct. Cum se apara Eugen, barbatul acuzat de Denisa ca a rapit-o. Ce spune despre episodul in care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a cautat”

20:35, 08.05.2024 - Denisa și mama ei nu mai au liniște de cand Eugen, un barbat pe care adolescenta l-a cunoscut acum trei ani pe Facebook, le amenința și terorizeaza. Cele doua nu au putut sa se bucure nici de Paște, dupa ce a venit acasa la ele și a facut scandal.

Acces Direct. Interlopul acuzat de Maria ca a terorizat-o, adevarul despre scandal. Cum se apara barbatul: „A sarit sa ma omoare”

18:00, 24.04.2024 - Maria il acuza pe un barbat din satul Ileana, județul Ialomița, ca ar fi fost amenințata, dupa ce sambata ar fi avut loc un conflict de proporții. Ariciu, așa cum este cunoscut in comunitate, se apara și spune ca nu a facut altceva decat sa vina sa iși ia fiul acasa.

Acces Direct. Cum se apara preotul Catalin Barbu de acuzațiile aduse de soția sa. A fost suspendat de catre BOR: „Sunt sigur ca are pe cineva” / VIDEO

19:50, 19.04.2024 - Preotul Catalin Barbu se apara de acuzațiile care ii sunt aduse de soție și de socru. Acesta marturisește ca socrul vrea sa-l indeparteze din funcție, mai ales ca, odata cu inceperere procesului a fost suspendat de BOR și nu mai poate sa slujeasca la parohie.

Polițist din Ploiești, acuzat de viol. ”Totuși, e polițist, ce mi se poate intampla”

10:55, 18.04.2024 - Un polițist din Ploiești este acuzat de viol, dupa ce ar fi chemat la domiciliul sau o tanara pentru a-i oferi detalii legatae de o plangere depusa chiar de presupusa victima. Acum, s-a declanșat o ancheta interna, iar Parchetul face cercetari. Un polițist din Ploiești este acuzat de viol! Victima sa…

Acces Direct. Cum se apara primarul care i-ar fi facut avansuri Anei. Barbatul susține ca totul este o minciuna: ”Acuzații nefondate” / VIDEO

20:20, 09.04.2024 - Primarul din comuna Vedea dezminte acuzațiile Anei. Edilul marturisește ca nu i-a facut avansuri și ca femeia este impotriva lui, mințind cu privire la acțiunile lui. In ceea ce privește arestarea ei, susține ca nu are nicio legatura, iar poliția și-a facut datoria.

Roman din Spania, acuzat ca și-a omorat iubitul in varsta de 60 de ani. Cum se apara tanarul in fața autoritaților / FOTO

15:50, 27.02.2024 - Un roman din Spania este acuzat ca și-a omorat iubitul in varsta de 60 de ani. Tanarul de 27 de ani se apara in fața autoritaților. Iata ce a spus acesta, dupa ce s-a intamplat cumplita tragedie!


Ce parere ai despre aceasta stire?