Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A venit la "iUmor" și a spart obiecte cu sânii ei imenși! Ce i-a făcut lui Șerban Copoț: "Mi-a strivit mâna"

Publicat:

 
Are 55 de ani si a venit direct din America, cu ce are ea mai bun în dotare. Hotarâta sa-i lase masca pe juratii de la "iUmor", i-a socat de-a dreptul cu talental sau de a distruge lucruri cu sânii sai.
Femeia a pasit cu încredere de scena și a reușit sa sparga cu sânii imenși mai multe doze de suc, pepeni și reușește chiar sa rupa o bucata de caramida. Talentul ei neobișnuit i-a lasat pe concurenți cu gura cascata.
Sânii ei l-au ranit chiar , care a vrut sa vada cât de tari sunt sânii femeii…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor, 19 mai 2024. George Tanase, moment de senzație in semifinala. A intrat in pielea lui Cristiano Ronaldo: „Am jucat mai mult in reclame decat pe teren”

22:40, 19.05.2024 - George Tanase a venit pe scena de la iUmor cu un moment de senzație, caci a intrat in pielea lui Cristiano Ronaldo. A venit pregatit cu un discurs care a starnit o mulțime de reacții in randul juraților.

Vizita emoționanta pentru Florin Piersic. Cine a venit sa-l vada pe marele actor, sigur s-a bucurat enorm

12:30, 17.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic se imbunatațește pe zi ce trece, spun medicii care au grija de marele actor. Recent a avut parte de o vizita care l-a bucurat enorm. Florin Piersic, vizita din partea familiei Medicii spun ca starea marelui actor este stabila și ca se simte din ce in ce mai […]…

VIDEO | Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a venit la Vaslui, iar PSD-ul l-a așteptat ca pe vremea lui Ceaușescu, cu muncitori și utilaje aduse cu forța pe șantiere (FOTO)

14:10, 11.05.2024 - CAMPANIE ELECTORALA… MINISTERIALA… Vizita ministrului Alexandru Rafila la Vaslui nu a fost una de lucru, ci a fost o vizita electorala. Acesta a venit insoțit de membrii marcanți ai PSD-ului, de candidații de la primarie și de la Consiliul Județean, in incercarea de le imprumuta din notorietatea sa…

iUmor. Romica Țociu, moment de excepție! Au venit pe scena cu un gratar și au prajit mici: ”Vrem sa ii gustam” / VIDEO

22:10, 28.04.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și Cornel Palade le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

„Am simțit ca am venit exact unde trebuie. Talentul sau e comparabil cu cel al unui pictor!”

10:30, 22.04.2024 - Inaintarea in varsta favorizeaza apariția unor afecțiuni cu impact puternic asupra activitaților cotidiene. Urinarea frecventa și dificila, trezirea pe timpul nopții pentru a merge la toaleta indica o afecțiune care, netratata, poate produce complicații grave.

Ela Voineag revine pe scena iUmor, in calitate de invitat special, duminica, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Ela Voineag are un standard: intotdeauna a venit la noi cu materiale foarte bine pregatite!”

13:25, 18.04.2024 - Duminica aceasta, episodul iUmor cu numarul zece o va avea ca invitat special pe scena umorului pe Ela Voineag, finalista sezonului 14, unde va face senzație cu un numar fabulos de stand-up, care i-a incantat atat pe jurați, cat și pe cei din public. Intr

Filat, a venit cu un comentariu privind ultimele declarații ale șefului SIS

21:55, 05.03.2024 - Fostul premier, Vlad Filat, a venit cu un comentariu privind ultimele declarații ale șefului SIS despre „implicarea Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova”. „Musteața probabil astazi s-a trezit sa descopere America, sau apa calda, mai bine spus”, a declarat ex-premierul la emisiunea…


Ce parere ai despre aceasta stire?