Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A primit un mesaj de la ea, iar a doua zi a fost găsit mort. Ce a pățit băiatul este șocant

Publicat:

O adolescenta din SUA este acuzata de crima dupa ce și-a convins prietenul sa se sinucida prin intermediul unor mesaje trimise pe telefonul mobil.

avea numai 17 ani, in 2014, cand iubitul ei, , a fost gasit mort in mașina sa. Autoritațile au descoperit cadavrul tanarului in autoturismul aflat in parcarea unui magazin. Baiatul se intoxicase cu monoxid de carbon.

Potrivit mamei sale, baiatul era foarte afectat de o serie de mesaje pe care le primise de la iubita lui.

Unul dintre mesajele descoperite ulterior pe telefonul tanarului suna așa:…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Escrocheria apelurilor pierdute de pe telefonul mobil. Tot mai mulți oameni cad in plasa intinsa de infractori

19:25, 11.05.2024 - Autoritațile sunt in alerta maxima dupa ce hoții au gasit o noua metoda de a fura sume mari de bani de la distanța, fara sa miște un deget! CITEȘTE AICI SCHEMA INCREDIBILA PRIN CARE ZECI DE MII DE OAMENI AU RAMAS FARA BANI!

Caz șocant la un bar din Italia! Un ospatar i-a servit unei femei detergent in loc de vin. Ce a pațit clienta

16:21, 01.05.2024 - Un caz șocant s-a petrecut la un bar din Italia! Un ospatar i-a servit unei femei detergent in loc de vin. Femeia nu și-a dat seama și a baut tot ce se afla in pahar. Iata ce a pațit clienta!

Metropola Galați-Braila va avea aeroport internațional. Va imita o zona verde de pe Faleza Dunarii. A primit acord de la ROMATSA

14:56, 26.04.2024 - Autoritațile din Galați au anunțat vineri, 26 aprilie 2024, ca proiectul Aeroportului internațional Galați-Braila a primit acord de la ROMATSA. Va fi inclus in Master Planul General de Transport mai are nevoie de cateva studii pentru a fi organizata licitația pentru desemnarea constructorului.

Copiii și drogurile: Unde sunt parinții? Opiniile a trei specialiști

22:31, 20.04.2024 - In consumul de droguri in cazul copiilor, o mare responsabilitate au parinții. Trei specialiști, doctorul Radu Țincu, medic cu dubla specializare toxicologie și terapie intensiva la Spitalul ”Floreasca”, Comisarul șef de poliție Giorgiana Ramona Dabija, directorul Agenției Naționale Antidrog, și Catalina…

Școala data in judecata de parinții unui elev pentru ca a primit nota 1 la Muzica

20:50, 05.04.2024 - Doi parinti, de meserie procuroare și judecator, au dat in judecata o școala din Iasi. Motivul: fiul lor a primit nota 1 la Muzica. Cei doi vor sa demonstreze ca nota a fost data pe nedrept. Si asta pentru ca nota 1 s-ar acorda numai pentru frauda. Citește și: Gimnast torturat de colegi in timpul […]

Clipe sfașietoare pentru familia lui Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu in 2 Mai. Tanarul și-ar fi sarbatorit ziua de naștere: ”Sa nu uiți ca te iubim” / FOTO

19:40, 15.03.2024 - Familia lui Sebi Olariu a trait clipe sfașietoare astazi! Tanarul omorat de Vlad Pascu, in accidentul din 2 Mai, ar fi trebuit sa iși sarbatoareasca ziua de naștere! Parinții și prietenii l-au vizitat la mormant, intr-o zi care ar fi trebuit sa fie un motiv de sarbatoare pentru toți.


Ce parere ai despre aceasta stire?