Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A pierdut lupta cu moartea: Adriana Mihalache, Presedinta Colegiului National al Asistentilor Sociali Filiala Constanta, a decedat

Publicat:

Presedintele Colegiului National al Asistentilor Sociali Filiala Constanta, , a pierdut lupta cu moartea, dupa mai multe zile in care aceasta s a zbatut ca sa traiasca. Femeia a fost lovita pe trecerea de pietoni in comuna Valu lui Traian in urma cu cateva zile. Dupa accident, a fost internata in stare grava la spital, avand nevoie urgenta de sange. Colegii de serviciu, prietenii, dar si cunoscutii au lansat in urma cu cateva zile un strigat de ajutor catre tot ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moartea președintelui Ebrahim Raisi poate deschide o lupta interna intre clerici și militari pentru putere in Iran

16:25, 20.05.2024 - In urma cu trei ani, cand Ebrahim Raisi a caștigat președinția in urma unor alegeri fraudate, unii iranieni au crezut ca este o treapta spre o poziție mai importanta. Ali Khamenei, liderul suprem imbatranit și bolnav, nu mai are mult de trait; iar Raisi viza cu siguranța sa devina liderul suprem.

Moarte misterioasa a unui muncitor roman din Italia! Unde l-au dus colegii pe barbatul decedat

19:00, 23.04.2024 - Moarte misterioasa a unui muncitor roman din Italia! Constantin, un barbat in varsta de 42 de ani, a fost gasit decedat de catre colegii lui de munca. Iata unde l-au dus aceștia pe barbatul care s-a stins din viața!

Verdict in 'Colectiv'-ul Irlandei: Moartea a 48 de persoane devine crima/ Lupta in justiție a durat 40 de ani

21:45, 18.04.2024 - Moartea a 48 de persoane in 1981, in cel mai grav incendiu din istoria Irlandei, care a avut loc in clubul de noapte Stardust din Dublin, a fost declarata joi de un juriu drept ucidere din culpa. Verdictul a fost aclamat de cei prezenti in sala atunci cand a fost anuntat de presedintele juriului, potrivit…

Vaduva lui Navalnii ii publica memoriile

20:11, 11.04.2024 - Memoriile postume ale principalului opozant al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnii, o marturie a „angajamentului sau neclintit in lupta impotriva dictaturii”, potrivit vaduvei sale, vor fi publicate pe 22 octombrie, a anuntat joi editorul american Knopf, potrivit AFP. „Aceasta carte este o marturie…

Moartea pandește la orice pas in Ucraina: 21 de oameni au decedat fulgerator, iar 87 au fost raniți

20:15, 05.04.2024 - Ministrul ucrainean de interne, Ihor Klimenko, a declarat ca aproximativ 25% din teritoriul Ucrainei este contaminat cu obiecte explozive, cel mai dens minate fiind zonele eliberate de sub ocupatia rusa, scrie Ukrinform, relateaza Rador Radio Romania.

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Imagini dureroase de la priveghiul lui Mile Povan! Artistul a fost comemorat de familie și colegii de scena / VIDEO

12:45, 01.03.2024 - A fost o zi grea pentru familia și prietenii lui Mile Povan, care au fost prezenți la priveghiul artistului. A avut loc un moment emoționant, in care colegii de scena au cantat pentru el, iar imaginile sunt de-a dreptul dureroase. Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele tururor.


Ce parere ai despre aceasta stire?