Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit sfâşiat de banda de cărbune

Publicat:

Accident mortal la . Un miner și-a gasit sfarșitul in chinuri groaznice dupa ce a fost prins de o banda transportoare. lucra de 16 ani la , secția Concasare, și din salariul pe care-l caștiga avea de intreținut doi copii minori. Inspectoratul...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Accident cumplit in Vaslui. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a intrat intr-un copac / FOTO

12:21, 11.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Vaslui, vineri noapte. O femeie a murit și o alta persoana a fost ranita grav, dupa ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina intr-un copac. Femeia nu a mai avut nicio șansa și a fost declarata decedata.

(foto/video) Nu au putut imparți o banda: Trei mașini, boțite intr-un accident la Telecentru. Traficul in zona, dat peste cap

19:05, 10.05.2024 - Un accident rutier s-a produs in aceasta seara, 10 mai, pe strada Miorița din capitala. Potrivit unei imagini trimise la adresa redacției UNIMEDIA, sunt implicate trei mașini: doua automobile de model Audi și un Volkswagen.

O tanara de 19 ani a murit intr-un accident rutier, dupa ce a ajuns cu masina pe contrasens si a lovit un tir

21:31, 01.05.2024 - O tanara de 19 ani a decedat intr-un grav accident rutier care a avut loc, marti seara, pe raza localitatii Ciochiuta, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mehedinti. Tanara a patruns cu autoturismul pe contrasens si a fost lovita in plin de un tir care circula regulamentar. Sonia…

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Un copil de doi ani a fost ranit intr-un accident produs de o șoferița

22:35, 05.03.2024 - Un copil de doi ani a fost ranit si transportat la Camera de Primiri Urgente (CPU) a Spitalului de Pediatrie din Sibiu, dupa un accident produs de o soferita care nu a pastrat distanta de siguranta in mers, informeaza Politia si Inspectoratul judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU)


Ce parere ai despre aceasta stire?