Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit o mare scriitoare, câștigătoare a premiului Nobel

Publicat:

, prima femeie de culoare care a câștigat un premiu Nobel, a murit la vârsta de 88 de ani. Romanul "Beloved" al scriitoarei a câștigat în 1988 premiul Pulitzer pentru ficțiune.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

BISTRIȚA: Festivalul „Valeria Peter Predescu”, in 15 și 16 mai, la Centrul cultural Dacia

16:41, 24.04.2024 - Festivalul concurs național de interpretare a cantecului popular romanesc „VALERIA PETER PREDESCU” se va desfașura in acest an pe 15 și 16 mai, la Centrul Cultural „Dacia” din Bistrița. Cine sunt artiștii invitați sa susțina recitaluri: Festivalul „Valeria Peter Predescu” a ajuns la ediția a XIII-a…

Sofer roman mort in Austria dupa ce s-a rasturnat cu betoniera

15:45, 16.04.2024 - Un sofer roman a murit luni dupa-amiaza in Austria dupa ce s-a rasturnat cu betoniera pe care o conducea. Romanul de 35 de ani conducea luni, in jurul orei 14.00, betoniera pe drumul B124, dinspre Tragwein spre Pregarten. Intr-o curba la stanga, din motive necunoscute, a pierdut controlul directiei…

Tragedie fara margini: El este romanul care a murit in urma exploziei din Italia

09:16, 12.04.2024 - Pavel Petronel Tanase, 45 de ani, muncitorul roman care a murit marți dupa-amiaza in accidentul dramatic din Italia, petrecut la hidrocentrala Bargi, langa Bologna, locuia la periferia localitații Settimo Torinese.

Cine este romanul care a murit in explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel avea o familie frumoasa / FOTO

15:56, 10.04.2024 - Tragedia provocata de explozia dela hidrocentrala din Italia a adus in atenția publicului o poveste cutremuratoare - cea a lui Petronel Tanase, un roman cu o familie frumoasa, care și-a pierdut viața in acest incident.

A murit fizicanul care a prezis existența bosonului Higgs, care confera masa materiei. Teoria lui a fost demonstrata dupa 50 de ani

20:30, 09.04.2024 - Fizicianul britanic Peter Higgs, laureat al premiului Nobel pentru Fizica in 2013 pentru lucrarile sale asupra „bosonului Higgs”, o particula elementara considerata cheia de bolta a structurii fundamentale a materiei, a murit luni, la varsta de 94 de ani, a anuntat marti Universitatea din Edinburgh.

Un roman a murit intr-un accident ingrozitor cu 10 mașini, in Spania. Alex avea 27 de ani li era din Maramureș / FOTO

10:30, 04.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic, in urma cu doua zile. Alex și-a pierdut viața, dupa ce a fost implicat intr-un accident cu 10 mașini, in Spania. Romanul avea 27 de ani, locuia in Maramureș și avea o familie frumoasa. Oamenii dragi sunt devastați de durere.

Rusia il condamna pe un militant pentru drepturile omului și laureat al premiului Nobel

22:25, 27.02.2024 - Veteranul activist pentru drepturile omului, Oleg Orlov, a fost condamnat marți (27 februarie), de catre un tribunal din Moscova, la doi ani și jumatate de inchisoare, dupa ce a fost gasit vinovat de discreditarea forțelor armate rusești intr-un proces ce a fost condamnat de observatorii internaționali…

Chita Rivera, legenda a teatrului muzical și caștigatoare a Premiilor Tony, a murit la varsta de 91 de ani

13:46, 31.01.2024 - Actrița a devenit renumita mai ales pentru rolul Anitei din „West Side Story”. Chita Rivera, a incantat generații și a devenit prima femeie hispanica recompensata cu prețioasa distincție Kennedy Center Honor.


Ce parere ai despre aceasta stire?