Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A murit electrocutat la o fermă din Dindești

Publicat:

Azi, 19 august, in jurul orei 11.15, polițiștii au fost sesizați prin „112”, despre producerea unui accident de munca la o ferma de porci din localitatea Dindești. La fața locului s-a stabilit ca un barbat de 56 ani, din Andrid, muncitor la o ferma, in timp ce manevra in incinta unitatii un transportor de cereale, […]

Citeste articolul mai departe pe satmareanul.net…  

Sursa articol: satmareanul.net


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit cand curața un canal cu dejecții de animale la o ferma

22:15, 21.05.2024 - Un barbat a murit la o ferma, dupa ce s-a intoxicat cu amoniac in timp ce curata un canal cu dejectii de la animale. Politistii, procurorii si inspectorii ITM au deschis anchete in acest caz, informeaza News.ro. Accidentul de munca a avut loc la o ferma de porci din orasul Gataia, judetul Timis. Un…

O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat

21:30, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-ar fi curentat și a murit in satul Comanești, comuna... The post O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat

21:05, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani, din satul Comanești, comuna Hașmaș, s-a curentat și a murit.... The post O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fiul unei avocate din Moldova a murit in SUA: A suferit un atac de cord, dupa ce l-au electrocutat polițiștii, intr-o altercație

13:41, 15.04.2024 - Un barbat stabilit de mai mulți ani in Statele Unite ale Americii a murit dupa ce ar fi fost electrocutat de polițiștii americani zilele trecute. Potrivit informațiilor acesta este originar din Republica Moldova și este fiul avocatei Natalia Sprinceanu.

70 de vaci au murit la Botoșani, dupa ce ferma in care se aflau a luat foc

19:30, 13.04.2024 - Aproximativ 70 de vaci au murit dupa ce adapostul in care se aflau a fost cuprins de un incendiu violent, a anunțat sambata, 13 aprilie, ISU Botoșani.Incendiul a avut loc la o ferma zootehnica din localitatea Grivita - comuna Cordareni, fiind afectate și un depozit de furaje, doua mașini si o cisterna,…

O ferma a luat foc, in Botoșani! Zeci de animale au murit carbonizate

17:31, 13.04.2024 - Aproximativ 70 de vaci au murit, dupa ce adapostul in care se aflau a fost cuprins de un incendiu violent, au anuntat, sambata, reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani.

Incendiu puternic la o ferma de animale in Constanța. Sute de oi au murit

13:05, 07.04.2024 - Un incediu puternic la o ferma de animale a curmat viața a 200 de oi și 10 porci. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 1.500 de mp, iar pompierii sosiți la fața locului s-au luptat ore in șir pentru a le stinge.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.


Ce parere ai despre aceasta stire?