Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A mâncat carne de porc insuficient gătită și a murit. Ce au descoperit medicii în organismul acestui tânăr

Publicat:

O bucata de carne de porc care nu a fost gatita suficient ar fi cauza morții unui tanar. Un tanar in varsta de 18 ani din India a murit, dupa ce o larva parazit i-a ajuns la creier, potrivit Daily...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce au murit bunica și fetița de 4 ani din Calarași, care au mancat pește cumparat din magazin. Ce au descoperit autoritațile in casa femeii

18:01, 03.05.2024 - Noi probe au fost preluate de inspectorii sanitar-veterinari din casa familiei indoliate, in incercarea de a stabili exact ce a dus la tragedia din Calarași, iar rezultatele au fost alarmante. De ce au murit, de fapt, bunica și fetița de patru ani, care au mancat pește cumparat din magazin. Ce au demonstrat…

Primele rezultate in cazul fetiței de 4 ani care a murit dupa ce a mancat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize

14:45, 02.05.2024 - Primele rezultate ale analizelor in cazul fetei de 4 ani care a murit dupa ce a mancat pește au venit joi. Analizele probelor luate de DSV din magazinul satesc din Calarași arata ca peștele era infestat cu bacterii peste limitele normale.

A mancat o supa și s-a trezit paralizata de la brau in jos. Ce au descoperit medicii in corpul tinerei e de necrezut

18:05, 25.04.2024 - O tanara s-a trezit paralizata de la brau in jos dupa ce a mancat o supa. Claudia se afla acum intubata și se lupta pentru viața ei, iar medicii trag un semnal de alarma asupra unui obicei des intalnit care a adus-o in aceasta stare.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina „ușor gatita, necrocanta”. Medicii au ramas uluiți

16:00, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina prea puțin gatita. Medicii au ramas uluiți

15:55, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Opt copii și un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca țestoasa in Zanzibar

08:10, 10.03.2024 - Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, iar alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?