Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A lipsit mai mult de un an din circuitul WTA, dar obiectivul e clar: Câștigarea de Grand Slam-uri

Publicat:

a trecut prin multe in ultima perioada: s-a retras temporar din tenis din cauza problemelor de natura mentala, apoi a nascut, iar acum vorbește clar despre marele obiectiv la revenirea pe teren: caștigarea altor titluri de .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Finanțatorul FCSB-ului, primele reacții dupa caștigarea titlului in SuperLiga Romaniei - Obiectivul principal pentru sezonul urmator

23:15, 27.04.2024 - ​FCSB-ul a caștigat primu titlu de campioana a Romaniei dupa o pauza de 9 ani, iar finanțatorul roș-albastrilor a anunțat care sunt planurile pentru urmatorul sezon, respectiv pentru cupele europene.

Multipla campioana de Grand Slam, eliminata in turul al doilea la WTA Madrid

17:35, 25.04.2024 - Naomi Osaka este departe de forma din urma cu cațiva ani, iar la turneul „WTA 1000” de la Madrid a parasit competiția in turul al doilea, invinsa in trei seturi de rusoaica Liudmila Samsonova (17 WTA), scor 6-2, 4-6, 7-5.

Gheorghe Apetrii și echipa PSD din Vatra Dornei și-au depus candidaturile pentru caștigarea ...

13:20, 24.04.2024 - Candidatul PSD pentru funcția de primar in Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, și echipa sa pentru Consiliul Local și-au depus candidaturile pentru caștigarea primariei acestui municipiu. „De Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, simbol al curajului și devotamentului, am facut un pas semnificativ ...

Dubla caștigatoare de Grand Slam și-a anunțat retragerea din circuitul WTA la doar 30 de ani

18:55, 20.04.2024 - Fara meci jucat de mai bine de un an și trei luni, fosta lidera mondiala Gabrine Muguruza și-a anunțat sambata retragerea de pe terenul de tenis. Sportiva spaniola are in palmares trofeele de la Roland Garros și Wimbledon.

VIDEO Multipla campioana de Grand Slam, eliminata de la Indian Wells 2024

09:45, 12.03.2024 - Naomi Osaka (multipla campioana de Grand Slam și fosta lidera mondiala) a parasit Indian Wells 2024 in turul al treilea, nipona fiind depașita in doua seturi, scor 7-5, 6-4, de Elise Mertens.

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Roșia Montana este acum celebra. Voi cand ați fost ultima data la Roșia Montana?”

09:15, 11.03.2024 - Hai Romania! Caștigarea procesului Roșia Montana este cea mai buna veste a inceputului de an, cu toții eram ingrijorați ca din banii noștri pentru invațamant, sanatate și infrastructura ar fi trebuit sa platim despagubiri de aproape șapte miliarde de Euro pentru un caz despre care nu ne aduceam bine…

WTA Doha: Multipla campioana de Grand Slam eliminata in sferturi – Tabloul semifinalelor

21:55, 15.02.2024 - Dupa un parcurs excelent de la revenirea in circuit, Naomi Osaka s-a oprit in sferturile de finala ale turneului „WTA 1000” de la Doha, dupa doua seturi pierdute la tiebreak in fața Karolinei Pliskova.

O alta misiune a unei companii private americane va porni catre Luna in cateva zile

15:20, 08.02.2024 - Unele companii private au avut succes in misiunile spațiale, altele nu s-au descurcat așa de bine. Pe 14 februarie ar trebui sa fie lansat cu o racheta de la SpaceX o sonda dezvoltata de o companie numita Intuitive Machines. Obiectivul este reușirea unei aselenizari controlate.


Ce parere ai despre aceasta stire?