Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A lasat in urma doi copii si o familie indoliata: Teodora, tanara care a decedat dupa ce a nascut la o maternitate privata din Constanta, ar fi implinit pe 7 februarie 35 de ani. Marturisirile sotului (galerie foto+video)

Publicat:

, femeia care a decedat dupa ce a adus pe lume un copil, ar fi implinit pe data de 7 februarie 35 de ani. Femeia a nascut la spitalul privat Isis din Constanta, in noaptea dintre 23 si 24 ianuarie. Dupa nasterea pe cale naturala, Teodora a intrat in stop cardio respirator, a fost resuscitata si transferata la . Aici a fost resuscitata de cinci ori, insa, pe data de 24 ianuarie, in jurul orei 11.00, a pierdut lupta pentru viata. Femeia se afla la a doua na ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reducerea varstei de pensionare pentru mame, initiativa parlamentara promovata de Robert Sighiartau

09:46, 23.04.2024 - Deputatul Robert Sighiartau, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Bistrița-Nasaud, a depus luni in Parlament o inițiativa legislativa de modificare a Legii nr.360/2023 privind sistemul public de pensii, care vizeaza reducerea varstei standard de pensionare cu minim 1 an și maxim 3,6 ani…

Familie din Camerun, cu doi copii, a fost depistata ascunsa intr-un mijloc de transport in Vama Moravita VIDEO

14:35, 21.04.2024 - Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moravita au depistat, ascunsi intr-un mijloc de transport, o familie din Camerun, formata din doi adulti si doi copii, precum si un barbat din Guineea, care au incercat sa treaca ilegal frontiera.

(galerie foto) Jackie Chan a implinit 70 de ani: „A fi capabil sa imbatranești este un noroc”

16:50, 10.04.2024 - Jackie Chan sarbatorește o etapa importanta! Cunoscutul actor a implinit 70 de ani pe 7 aprilie și a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii retrospective in onoarea celei de-a 70-a aniversari, scrie libertatea.ro.

Un incendiu a lasat pe drumuri o familie din Vaslui. Parintele Maxim de la Draxeni face apel la vaslueni, pentru a ajuta familia! (FOTO, VIDEO)

11:05, 03.04.2024 - INDEMN… Un mare necaz a lovit o familie cu doi copii, din municipiul Vaslui, care, ieri seara, au vazut cum gospodaria le-a fost mistuita de flacari. Incendiul a izbucnit la un garaj și s-a extins cu repeziciune și la locuința in care se aflau atat parinții, cat și cei doi copii, de 6 și de […] Articolul…

El este Florin Dița, barbatul mort in accidentul terifiant din Urechești! Șoferul de 38 de ani a lasat in urma doi copii și a avut o poveste trista / FOTO

22:10, 12.03.2024 - Un accident rutier ingrozitor s-a produs, in urma cu doua zile, in Vrancea. Florin Dița a murit la varsta de 38 de ani, dupa ce a intrat in coliziune cu un alt autoturism. Tatal barbatului mort a facut declarații dureroase despre fiul sau. Florin Dița a avut un trecut greu de imaginat.

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?