Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost sau nu scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău un scenariu bine pus la punct? Ce ipoteze are Mara Bănică: „Mi se pare ciudat”

Publicat:

Procesul de divorț dintre Claudia Patrașcanu și pare sa nu se mai sfarșeasca, insa apar noi ipoteze in ceea ce privește acest scandal interminabil. a declarat, la , ca toata povestea dintre cei doi pare a fi un scenariu bine pus la punct, insa scopul este inca necunoscut. Sa aiba oare dreptate?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Ce relație are in prezent Claudia Patrașcanu cu Gabi Badalau. Cum se ințeleg cei doi: "Nimeni nu este perfect..." / VIDEO

23:00, 29.04.2024 - In aceasta seara, in emisiunea Xtra Night Show, Claudia Patrașcanu a avut o intervenție telefonica și a vorbit despre relația pe care o are in prezent cu Gabi Badalau. De asemenea, vedeta a spus și cum a ajutat-o credința in Dumnezeu de-a lungul timpului.

Lovitura importanta pe scena politica: Eugen Tomac a caștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

10:30, 18.04.2024 - Scandalul pentru conducerea PMP a fost tranșat de catre Curtea de Apel București. Eugen Tomac a caștigat și recursul in procesul pe care l-a avut cu Cristian Diaconescu, iar asta inseamna ca este liderul PMP.

Xtra Night Show. Rebeca Onoriu sare in apararea pilotului de curse in procesul cu soția sa, Isabela. Daniel Onoriu ar fi afectat de tramentul administrat: ”Medicii ne-au avertizat”

10:40, 08.03.2024 - Scandalul dintre Daniel Onoriu și inca soția sa, Isabela, este departe de a se termina. Cei doi și-au deschis mai multe procese și se lupta in instanța. Rebeca Onoriu sare in apararea fostului pilot de curse și afirma ca are o condiție medicala precara, astfel ca acțiunile sale pot fi ințelese.

Claudia Patrașcanu a publicat mesajele primite de la Gabi Badalau: „Iarta-ma! Am greșit. Hai sa fim bine de acum incolo”

15:05, 10.02.2024 - Razboiul dintre Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau este departe de a se termina, iar lucrurile merg din ce in ce mai rau intre ei. Cantareața a postat o marte dintre mesajele trimise de fostul ei soț.Scandalul dintre Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau continua, dupa ce in ultima perioada situație se…

Xtra Night Show. Claudia Patrașcanu, atac dur la adresa lui Gabi Badalau. Artista il condamna pe fostul soț: ”Nu am nevoie de banii lui” / VIDEO

00:55, 10.02.2024 - Claudia Patrașcanu a facut mai multe marturisi in cadrul emisiunii Xtra Night Show cu privire la scandalul dintre ea și fostul soț, Gabi Badalau. Artista considera ca tatal nu este interesat de copii și a facut mai multe acuzații grave la adresa acestuia.

Xtra Night Show. Cum se apara Gabi Badalau de acuzațiile aduse. Afaceristul considera ca fosta soție, Claudia Patrașcanu iși dorește mai multa notorietate: ”Copiii sunt in pericol”/ VIDEO

00:15, 10.02.2024 - Gabi Badalau se apara de acuzele care ii sunt aduse. Iubitul Biancai Dragușanu considera ca fosta soție iși dorește mai multa notorietate, motiv pentru care a inceput un nou scandal. El adauga ca fosta partenera, Claudia Patrașcanu și mama ei sunt persoane conflictuale și nu se ințeleg nici cu vecinii.

Xtra Night Show. Ce spune fosta soacra a lui Gabi Badalau despre conflictul dintre afacerist și Claudia Patrașcanu. Declarații exclusive: ”Sa-i fie rușine” / VIDEO

23:00, 09.02.2024 - Gabi Badalau și Claudia Patrașcanu se afla intr-un conflict de peste șase ani. In aceasta perioada au avut mai multe procese și scandaluri televizate, iar acum, se implica și mama artistei. Domnica Patrașcanu il condamna pe afacerist pentru comportamentul pe care il are, atat fața de fosta soție, cat…


Ce parere ai despre aceasta stire?