Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A fost înregistrat pentru prima dată modul în care coronavirusul se răspândeşte într-un organism

Publicat:

Raspandirea coronavirusului a fost inregistrata video pentru prima data in animale de laborator pe masura ce s-a raspandit de la nasul șoarecilor la plamani și celelalte organe in decursul a doar 6 zile, a relatat MedicalXpress, potrivit Hotnews. Imaginile video au fost surprinse ca parte a unui studiu realizat in parteneriat de din și Université de Montréal din Canada și publicat recent in revista medicala Immunity. Imaginile inregistrate de cercetatorii de la cele doua universitați arata atat „marșul” de neoprit al SARS-CoV-2 in randul șoareceilor infectați…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semnal de alarma tras de un fost președinte al Romaniei: Suveranismul in Europa, o greșeala care va duce la slabirea Uniunii

12:36, 29.04.2024 - Totuși, fostul președinte spune cu nu ar mai vota-o pentru inca un mandat in funtea Comisiei Europene pe Ursula vor der Leyen , apreciind ca aceasta a avut o activitate slaba, in special in perioada pandemiei de coronavirus, relateaza HotNews.ro.„Rusia nu trebuie sa ajunga la gurile Dunarii”„Ucraina…

Interviu. Steven Youngblood, director al revistei Global Peace Journalism: „Mass-media poate crea o atmosfera care este favorabila pacii sau cel puțin poate evita sa agraveze conflictul”

19:16, 24.04.2024 - Ultimele evoluții politice și militare din Ucraina, Israel, Iran sporesc ingrijorarea publicului larg cu privire la conflictele existente și potențiale și la efectele acestora in viitorul apropiat. In acest context internațional complicat, Libertatea a realizat un interviu cu Steven Youngblood, profesor…

Eclipsa de Soare din 8 aprilie: NASA face experimente stiintifice in timpul eclipsei totale de soare. Ce urmaresc cercetatorii

21:06, 07.04.2024 - Eclipsa de Soare din 8 aprilie: NASA face experimente stiintifice in timpul eclipsei totale de soare. Ce urmaresc cercetatorii Administratia Nationala Aeronautica si Spatiala (NASA) din SUA va efectua mai multe experimente stiintifice in timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie. Vor studia atmosfera…

Actualitate medicala/ Proteinele au efect asupra calitatii somnului

00:35, 26.03.2024 - Un studiu recent, realizat de cercetatori din Irlanda și Statele Unite, a examinat modul in care diferitele surse de proteine pot influența calitatea somnului, incercand sa afle daca proteinele vegetale sunt mai benefice decat cele animale sau invers. Somnul de calitate este definit de specialiști ca…

O studenta la medicina a recunoscut cum a reușit sa slabeasca 20 de kilograme in 3 luni. La ce metode a apelat

15:05, 15.03.2024 - O studenta la medicina din Ohio, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit secretul care a ajutat-o sa slabeasca 20 de kilograme in doar 3 luni. Iata ce a povestit Jenna Sickler pe pagina sa de TikTok.

Semnal de alarma: practicarea jocurilor video timp de cel putin trei ore pe zi, asociata cu probleme fizice (studiu)

11:11, 15.03.2024 - Un studiu recent condus de oameni de stiinta din Australia a constatat ca jocurile video, practicate timp de cel putin trei ore pe zi, pot provoca probleme fizice, inclusiv oboseala ochilor, dureri de maini sau de incheieturi si dureri de spate sau de gat, transmite vineri agentia Xinhua, relateaza…

Jens Stoltenberg: Mai mult de jumatate dintre tarile NATO isi vor atinge obiectivul de cheltuieli militare in 2024

22:36, 15.02.2024 -   "Anul acesta, ma astept ca 18 aliati sa cheltuiasca 2% din PIB-ul lor pentru aparare. Aceasta este o cifra record", a declarat Jens Stoltenberg intr-o conferinta de presa sustinuta inainte de reuniunea ministrilor apararii din NATO, care are loc joi la Bruxelles.In 2014 - anul cand Crimeea a fost…

Vești proaste despre PLOȘNIȚE. Specialiștii spun ca trebuie sa ne obișnuim cu ele, nu vor disparea curand

09:35, 06.02.2024 - Revenirea ploșnițelor in marile orașe, dupa decenii in care specia disparusera, are legatura tocmai cu modul in care oamenii au incercat sa se apere impotriva acestor paraziți. Vestea și mai proasta este ca scaparea de sub control a metodelor chimice de combatere poate face și mai mult rau, mai ales…


Ce parere ai despre aceasta stire?