Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A aflat în ziua nunţii că viitorul soţ o înşală cu domnişoara de onoare. Ce a făcut mireasa de faţă cu toţi invitaţii

Publicat:

O persoana "binevoitoare" din anturajul miresei de 24 de ani i-a dezvaluit chiar in ziua cea mare ca barbatul sau este infidel, iar tanara a vazut negru in fața ochilor, scrie huff.ro.

Tinerei i s-a facut rau chiar la ședința foto și a leșinat, spre disperarea celor din jurul ei, care nu iși puteau da seama ce se intampla cu ea. Timp de o ora s-au chinuit nuntașii sa o faca pe mireasa sa iși revina, iar in cele din urma, aceasta s-a ridicat pe propriile picioare.

Doar ca, realizand ce s-a intamplat, tanara a dorit rapid sa se razbune. Sub privirile fotografului și ale rudelor,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Viviana Sposub in rochie de mireasa. Anunțul despre nunta cu George Burcea: „Nici anul asta”

15:05, 04.05.2024 - Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, și-a surprins fanii cand a aparut imbracata intr-o rochie de mireasa. Fosta prezentatoare TV a menționat ca nu se va casatori in acest an, așa cum sperau cei care o apreciaza in mediul online.Viviana Sposub și George Burcea formeaza unul dintre cele mai indragite…

Mireasa, sezon 7. Dani, primele declarații dupa ce Daiana a anunțat ca e insarcinata. Ce spune viitorul tatic

19:00, 01.05.2024 - Dani a facut primele declarații dupa ce soția sa a anunțat ca ea și soțul ei urmeaza sa devina parinți. Fostul concurent Mireasa a anunțat ca tanara va naște la finalul lunii noiembrie, in Germania.

Ce cadou a putut sa primeasca o mireasa de la cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a ramas fara cuvinte

17:15, 25.04.2024 - O mireasa a ramas fara cuvinte atunci cand a vazut ce cadou a putut sa-i ofere cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a spus ca este cel mai scarbos dar primit vreodata și mulți i-au dat dreptate cand au aflat despre ce este vorba.

Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alaturi de Aron in ziua nunții cu Gabriela: „Va mulțumim din suflet”

14:45, 24.03.2024 - Aron de la Mireasa și soția lui, Gabriela, au sarbatorit alaturi de foștii concurenți din sezonul 5. Mai multe cupluri formate in emsiune le-au fost alaturi intr-unul dintre cele mai importante momente.

Mireasa, sezonul 8. Madi și Sergiu s-au desparțit. Primul mesaj al tinerei dupa ce barbatul a anunțat separarea celor doi

12:20, 11.02.2024 - Sergiu și Madi s-au desparțit! Baiatul a confirmat desparțirea in seara de 10 februarie pe contul sau de Instagram pritnr-un mesaj lung prin care a explicat decizia. La scurt timp a venit și Madi cu partea sa.

Mireasa și domnișoara de onoare au ajuns la cuțite in ziua nunții. Ce a descoperit la cea care ii era prietena

17:55, 10.02.2024 - O situație nefericita a avut loc la o nunta, unde o domnișoara de onoare a fost pusa intr-o lumina negativa și jignitoare de catre propria prietena, mireasa. Un incident care a adus tensiuni neașteptate intre cele doua a culminat cu o ruptura aparent definitiva. Ce gest a dus la distrugerea relației…


Ce parere ai despre aceasta stire?