Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A abuzat sexual o minoră după ce a cerut-o de nevastă! Şocant, părinţii au acceptat!

Publicat:

Un barbat in varsta de 32 de ani din judetul Arges a fost pus sub acuzatie in urma savarsirii unui abuz sexual cu o minora de doar 11 ani. Fapta a avut loc dupa ce individul a cerut-o de nevasta parintilor, iar acestia, aflati sub influenta alcoolului au fost de acord.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O minora, data disparuta din Pitești

12:11, 17.04.2024 - O minora, data disparuta din Pitești Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești efectueaza cautari, in urma sesizarii primite in cursul nopții de 16 spre 17 aprilie a.c., cu privire la faptul ca minora Cocoveica Armina-Maria, de 15 ani, a plecat de la domiciliul sau din municipiului Pitești…

Star Matinal. Diana Matei, dezvaluiri de la inceputul relației cu Marian Cleante. De ce parinții ei nu l-au acceptat: „Dupa noi, potopul”

11:00, 02.04.2024 - Diana Matei și Marian Cleante sunt impreuna de ani buni și au impreuna un fiu. Chiar daca astazi au o familie frumoasa, la inceput, lucrurile nu au stat chiar așa. Artista iși aduce aminte de perioada in care parinții ei nu au fost de acord cu relația lor.

Caz șocant intr-o școala din Capitala. Un elev in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de doua ori de colegi. Directorul, acuzat de mușamalizare 

21:35, 01.03.2024 - Caz revoltator intr-o școala din București, acolo unde un copil in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de colegi, de doua ori. Parinții minorului spun ca baiatul, care acum are 10 ani, a fost violat de doua ori in toaleta unitații de invațamant.


Ce parere ai despre aceasta stire?