Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

8 lucruri pe care femeile cu cancer mamar ar vrea sa le intelegi despre aceasta boala

Publicat:

Cancerul de san reprezinta una dintre principalele cauze de mortalitate in randul femeilor din Romania si din intreaga lume. Cancerul mamar ucide anual peste 9000 de romance, potrivit statisticilor. Tocmai din acest motiv, femeile sunt indemnate sa isi faca lunar o autoexaminare a sanilor si sa mearga la control, la medicul specialist, macar o data pe an. Sa nu uitam ca femeile cu cancer mamar sunt adevarate luptatoare si ca, in ciuda tratamentului foarte dur si a efectelor secundare cu care se confrunta, ele nu isi pierd speranta. Iata, asadar, cateva lucruri pe care femeile cu cancer mamar ar…

Citeste articolul mai departe pe crazyradio.ro…  

Sursa articol: crazyradio.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce relație are Rita Mureșan cu fostul soț la 17 ani de la divorț: „Ne mai certam pe anumite lucruri”. Anunțul facut in emisiunea lui Denise Rifai

16:20, 09.04.2024 - Rita Mureșan a dat detalii despre relația pe care o are in prezent cu Nelu, barbatul de care a divorțat in urma cu 17 ani. Creatoarea de moda marturisește ca este deschisa la absolut orice experiența.Designerul vestimentar Rita Mureșan a fost invitata duminica trecuta la „40 de intrebari cu Denise Rifai”,…

Mesajul unei romance intoarsa in țara dupa 15 ani in Anglia: "Oameni rai, profitori și triști! Am fugit de dracu și am dat de ma-sa!"

17:40, 03.04.2024 - Dupa 15 ani de trait in Marea Britanie, o romanca a decis sa iși impartașeasca opinia despre viața in Romania pe "Grupul intorșilor acasa", o comunitate online dedicata romanilor din diaspora care au decis sa revina in țara. Femeia relateaza cat de greu ii este sa se adapteze la realitațile cotidiene…

Primul caz de febra tifoida din 2024 in Romania, la un pacient al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Capitala

10:30, 30.03.2024 - Dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Capitala a anuntat intr-un interviu acordat News.ro ca anul acesta a fost inregistrat primul caz de febra tifoida, boala luata de un pacient adult dintr-o tara din Asia. Anul trecut au mai existat alti trei pacienti…

Cancerul de san este boala oncologica diagnosticata cel mai frecvent la femei. Ce teste sunt importante

11:05, 20.03.2024 - Cancerul de san este boala oncologica diagnosticata cel mai frecvent la femeile din Romania. Stabilirea diagnosticului de boala intr-un stadiu incipient se asociaza cu șanse foarte mari de vindecare, spune dr. Mircea Dediu, medic primar oncolog. Din acest motiv, este foarte important ca femeile sa efectueze…

Doi ani de razboi in Ucraina. Barbații fug in Romania, femeile vin sa-i viziteze. „Mai mult suntem aici, in Romania, la el“

18:30, 24.02.2024 - La 24 februarie 2024 se implinesc doi ani de cand Rusia a invadat Ucraina. Peste 9.000 de cetațeni au fugit din calea razboiului, mulți dintre ei pierzandu-și viața pe drum. Uniunea Ucrainenilor din Romania a organizat un eveniment in mai multe județe din țara.

Cum determinam riscul de cancer mamar

14:15, 15.02.2024 - Afecțiunea oncologica cea mai frecventa la femeile din Romania ramane cancerul de san. Despre genele implicate in cancerul mamar ereditar și ce alte gene cunoscute sunt corelate cu riscul crescut al acestei boli discutam cu dr. Cristina Lazar, medic specialist Chirurgie generala.

Marcel Ciolacu: „Romania, pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin”

08:30, 06.02.2024 - "Suntem inca pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin, in timp ce in alte tari aceasta boala este vindecabila. Si asta pentru ca, la noi, depistarea se face in stadii avansate de boala, iar programul de vaccinare anti-HPV a inregistrat abia in ultimii doi ani un oarecare interes…

Marcel Ciolacu: „Romania, pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin”

17:00, 05.02.2024 - "Suntem inca pe primul loc in Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin, in timp ce in alte tari aceasta boala este vindecabila. Si asta pentru ca, la noi, depistarea se face in stadii avansate de boala, iar programul de vaccinare anti-HPV a inregistrat abia in ultimii doi ani un oarecare interes…


Ce parere ai despre aceasta stire?