Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 ingrediente care îți distrug sistemul imunitar și vasele de sânge

Publicat:

Oamenii de stiinta sugereaza ca grasimile, zaharul si sarea in exces schimba modul de functionare al genelor si nici macar inlocuirea produselor nesanatoase cu fructe, legume si peste nu poate repara raul facut.Testele efectuate asupra soarecilor au aratat ca animalele hranite cu alimente nesanatoase au continuat sa fie predispuse la o rigidizare a arterelor chiar si dupa administrarea unui tratament, pentru ca functiile genelor, inclusiv cele vitale pentru sistemul imunitar, au fost afectate printr-un proces cunoscut drept “epigenetica”.“Sper ca acest studiu demonstreaza importanta schimbarilor…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

14:31, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Oamenii de știința au descoperit un "comutator" care oprește sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase

02:45, 22.03.2024 - Sistemul nostru imunitar este talentat in a face diferența intre chimia propriului nostru organism și cea a unui agent patogen invadator. Atunci cand funcționeaza defectuos, corpul nostru poate deveni gazda unui razboi civil intens, scrie sciencealert.com. Oamenii de știința sunt dornici sa ințeleaga…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Fumatul modifica sistemul imunitar

00:41, 26.02.2024 - Anual, tutunul ucide peste opt milioane de oameni la nivel global, potrivit datelor Organizației Mondiale a Sanatații. Iar cei care nu mor din cauza fumatului se aleg cu diferite boli din cauza acestui viciu. Urmele pe care le lasa fumatul asupra sanatații chiar și dupa renunțarea la tutun sunt adanci…

Cele mai bune ceaiuri pentru imunitate. Cum poți sa ajuți sistemul imunitar in timpul iernii

11:15, 13.02.2024 - De cate ori nu ți s-a intamplat ca, atunci cand ai racit, sa iți faci rapid o cana de ceai fierbinte in speranța ca iți va ameliora durerea in gat sau ca va evita raceala obișnuita. Conceptul de ceai folosit ca medicament nu este nimic nou. Afla din randurile de mai jos care sunt cele mai bune ceaiuri…

Un sistem important de curenți din Oceanul Atlantic ar putea disparea. Ce consecințe climatice poate aduce fenomenul

18:10, 10.02.2024 - Un sistem crucial de curenți oceanici ar putea fi pe cale sa dispara, potrivit unui nou raport, cu implicații alarmante asupra creșterii nivelului marii și a vremii la nivel global, ceea ce ar duce la scaderea dramatica a temperaturilor in unele regiuni și la creșterea acestora in altele, scrie CNN.Folosind…

Un nou potential tratament impotriva cancerului mamar agresiv, descoperit de cercetatori australieni (studiu)

01:30, 06.02.2024 - Cercetatorii au descoperit un nou medicament care poate inhiba cu succes dezvoltarea celei mai agresive forme de cancer de san, conform unui studiu publicat luni, transmite agentia Xinhua. Un studiu preclinic condus de Universitatea din Adelaide, Australia, este considerat promitator in lupta impotriva…


Ce parere ai despre aceasta stire?