Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

3 băuturi pentru caniculă. Amestecurile pline de vitamine care te țin hidratat/ă

Publicat:

Atunci cand este prea cald afara, iar temperaturile din atmosfera iți creeaza un disconfort termic, tot ce trebuie sa faci este sa savurezi o bautura rece, perfecta pentru canicula. Ei bine, ce ai spune de nu una, nu doua, ci trei rețete de bauturi racoritoare care sa-ți potoleasca setea pe timp de vara? Iata cum […] The post 3 bauturi pentru canicula. Amestecurile pline de vitamine care te țin hidratat/a appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ion Ceban, mesaj de felicitare de Paște: „Fie ca Invierea Domnului sa va gaseasca in liniște, iubire și pace, iar casele sa va fie pline de voie buna”

11:35, 05.05.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de felicitare, de Paște. „Fie ca Invierea Domnului sa va gaseasca in liniște, iubire și pace, iar casele sa va fie pline de voie buna. Lumina Paștelui sa va deschida inimile spre credinta si iertare”, a menționat edilul, intr-o postare pe rețele.

Cinci tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 19 ani, din Vaslui au furat bani, tigari si bauturi alcoolice din mai multe magazine

15:45, 06.04.2024 - Cinci tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 19 ani, din comuna Zorleni si municipiul Barlad, care au comis mai multe infractiuni de furt calificat in perioada 23 martie - 1 aprilie, au fost arestati preventiv, conform Agerpres.

Atenție la legumele din piețe pline de pesticide. Primul pas obligatoriu pe care trebuie sa il faci dupa ce le-ai cumparat

13:11, 26.03.2024 - Exista multe ingrijorari cu privire la legumele și fructele care pot conține pesticide, fie ca sunt achiziționate din piețe sau din marile magazine. Iata ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca elimini cat se poate de mult substanțele periculoase de pe alimente.

Strazile orașului, pline de rable: centrul Vasluiului, blocat de o astfel de mașina (FOTO)

14:20, 29.02.2024 - PROBLEME… O demonstreaza pațania unui vasluian ramas, cu autoturismul fara o roata, chiar in centrul municipiului Vaslui. Bineințeles, traficul in zona a fost blocat, mai ales pentru mijloacele de transport in comun. Norocul șoferului ghinionist au fost cațiva trecatori care au sarit sa-i dea o mana…

BAUTURI RACORITOARE Limonada Braziliana: Bautura perfecta pentru vara

04:21, 25.02.2024 - Limonada braziliana, o bautura cremoasa și racoritoare facuta cu lime și lapte condensat, este alegerea ideala pentru zilele calde de vara, ușor de preparat fara nevoie de storcator. The post BAUTURI RACORITOARE Limonada Braziliana: Bautura perfecta pentru vara first appeared on Informatia Zilei .

Minorii nu vor mai putea cumpara bauturi energizante. Proiectul intra marti in plenul Camerei Deputatilor

10:06, 20.02.2024 - Proiectul de lege pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului de bauturi energizante de catre populație, prin care minorii nu vor mai putea cumpara astfel de bauturi, va intra marți, 20 februarie, la votul final, in plenul Camerei Deputaților.

Munți de gunoaie pe strazile din Ploiești. Mafia gunoaielor provoaca haos in oraș - FOTO

10:30, 07.02.2024 - Munții de deșeuri i-a scos din sarite pe locatarii care se fac scandal ca nimeni nu mai curața ghenele pline de gunoaie. Mirosul a devenit insuportabil in ultimele zile, spun aceștia, iar mulți se tem ca ar putea deveni o problema serioasa de sanatate publica. Mai mult, și cei care locuiesc la case…

Leguma care scade riscul de cancer. E plina de vitamine și are puține calorii: „Neutralizeaza efectul estrogenilor”

07:55, 07.02.2024 - Este crocanta, dulce și buna. Este „sora” cu varza și broccoli, dar conține mai multa vitamina C și potasiu. Nutriționistul Mihaela Bilic spune ca ajuta la digestie, este sațioasa și scade riscul de cancer la san.


Ce parere ai despre aceasta stire?