Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

2024, între foamete și revoluție fiscală. Omenirea se schimbă din temelii

Publicat:

Anul 2023 deja a trecut, caci ultimele zile ramase din el nici nu mai conteaza. Toți ochii sunt indreptați spre 2024, se fac analize, calcule și predicții, care mai de care mai inspaimantatoare. Din pacate, de la an la an vedem ca discuțiile nu se invart decat in jurul unor subiecte teribile – razboi, secesiune, […] The post 2024, intre foamete și revoluție fiscala. Omenirea se schimba din temelii first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gașca Zurli se schimba din temelii: Ce planuri are Mirela Retegan cu celebra trupa

18:05, 26.04.2024 - Gașca Zurli, trupa iubita de copii, se pregatește sa iși mareasca familia! Mirela Retegan, cunoscuta drept „Tanti Prezentatoarea”, a dezvaluit ca trupa se pregatește sa primeasca un nou membru.

Decizie cu impact major in Parlamentul European: situația se schimba radical in toata Europa

18:10, 24.04.2024 - Parlamentul European a decis cu o majoritate covarșitoare de voturi retragerea UE din Tratatul Carta Energiei, un acord internațional depașit care ar fi ingreunat tranziția energetica, informeaza Mediafax.

Apar doua televiziuni noi in Romania, care vor schimba serios piața

08:35, 18.04.2024 - Piața de televiziune din Romania are o oferta destul de limitata in ceea ce privește difuzarea de filme sau seriale, majoritatea oamenilor preferand sa plateasca abonamente la platformele de streaming.

Magazinele Flanco se schimba din temelii: aduc un concept cu totul nou in Romania

07:06, 12.04.2024 - Magazinele Flanco din Romania vor trece printr-un amplu proces de rebranding, dar și oferta retailerului se va schimba total. Flanco va deveni ”Flanco Smart Discounter”, iar noua politica a magazinelor va cuprinde ”Discounturi de Weekend” sau ”Discount de o Zi”.

Tone de alimente sunt aruncate zilnic la gunoi. Risipa alimentara duce la foamete și schimbari climatice – raport ONU

16:55, 27.03.2024 - Omenirea risipește alimente care reprezinta mai mult de 1 miliard de mese in fiecare zi, in timp ce sute de milioane de persoane sufera de foame, iar risipa alimentara este și motorul schimbarilor climatice, arata un nou raport ONU, citat de CNN.

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu: Nimeni nu se poate vindeca de traume pana nu le recunoaste“

22:15, 03.03.2024 - Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu afirma ca regreta, privind retrospectiv, unele episoade din primii ani de dupa Revolutie, dar considera ca ce s a intamplat era inevitabil, ce nu s a intamplat era imposibil, informeaza Agerpres.roNimeni nu se poate vindeca de traume pana nu le recunoaste. Iar…

Sunt 30 de ani de cand crestem in Romania si de cand vedem Romania crescand

09:50, 16.02.2024 - Astazi este ziua Bancii Transilvania. Orice aniversare ne duce cu gandul la cum a fost pana acum, ce a fost bine, provocator, ce ne-a dus departe si mai ales la cum a inceput totul, acum 30 de ani. Povestea bancii s-a nascut datorita a 46 de fondatori, in cea mai mare parte clujeni, care au pus impreuna…

Doliu in lumea boxului din Romania! S-a stins din viața primul campion national de dupa Revolutie / FOTO

13:11, 01.02.2024 - Este doliu in lumea boxului din Romania. Primul campion national de box de dupa Revolutie s-a stins din viața. Este vorba despre Sandu Stoian, pugilistul care a caștigat medalie de aur in 1990 la categoria 67 de kg.


Ce parere ai despre aceasta stire?