Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„2020 e anul lui Halep!“: Cel mai mare site de tenis din lume i-a dedicat un text superb Simonei

Publicat:

In asteptarea (27 septembrie - 11 octombrie), specialistii au concluzionat: Simona e favorita principala, nu doar pe hartie, ci mai ales datorita jocului pe care l-a prestat in acest an, cel mai bun din circuitul feminin.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep, „minunea“ a ținut un meci: semne clare ca s-a intors Simona de dinaintea suspendarii

07:15, 27.03.2024 - Simona dadea semne ca s-a schimbat radical, dupa perioada groaznica in care a stat pe tușa din cauza scandalului de dopaj. Luni, la revenirea in țara, aceasta impresie a fost spulberata de discursul ei.

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Halep, distrusa in Canada: „Dopajul continua fara nicio rușine!“. Editorial acid despre dosarul Simonei

07:15, 14.03.2024 - Cazul Halep continua sa starneasca reacții in presa internaționala. Intr-un editorial acid, Cathal Kelly (The Globe and Mail) propune ca, dupa o asemenea poveste cu Simona, sportul de performanța sa renunțe la testele antidoping.

Decizie de ultima ora a TAS. Simona Halep se poate intoarce pe terenul de tenis

17:31, 05.03.2024 - Simona Halep a primit verdictul in cazul suspendarii sale, dupa procesul de la TAS.Pedeapsa pentru Simona Halep a fost redusa, de la patru ani, la noua luni, potrivit  Antena 3 CNN.Totodata, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis anularea probei de sange din pașaportul biologic al Simonei.Decizia…

Halep, o fosta jucatoare de tenis: detaliul care demonstreaza cum cariera Simonei s-a oprit in 2022

07:15, 28.02.2024 - Ne place sa credem ca, printr-un scenariu demn de un film de Oscar, „Simo“ va reveni in circuit și ne va delecta, din nou, cu victoriile sale. Intr-adevar, miracole sportive se intampla, dar foarte rar. Iar situația lui Halep, la ora actuala, cere un miracol.

Halep spera intr-o minune cu o aparare plina de fisuri: marea greșeala a Simonei, scoasa in evidența

08:05, 15.02.2024 - In așteptarea verdictului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv curg analizele care arata fisurile din apararea romancei. Și, din pacate, vorbim despre niște probleme grave, nu despre speculații ieftine.

Halep așteapta un miracol: detaliul care complica mult cazul Simonei, explicat de specialiști ANALIZA

07:10, 13.02.2024 - Audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-au incheiat și Simona s-a declarat optimista ca „adevarul va ieși la iveala“. Cei care urmaresc acest caz de dopaj insista insa ca fosta ocupanta a locului 1 mondial are un dosar foarte complicat.

Halep, zdruncinata inaintea audierilor de la TAS: Simona, inconștienta sau cu un mare as in maneca? ANALIZA

07:17, 31.01.2024 - Peste o saptamana vor incepe la TAS audierile cazului de dopaj in care e implicata „Simo“. Iar decizia venita de la Lausanne, in dosarul Valieva, similar cu cel al jucatoarei de tenis, intarește ideea ca sportiva noastra are nevoie de un miracol ca sa-și reduca suspendarea de 4 ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?