Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

200.000 de euro, suma pe care Meszar a plătit-o impresarilor în această vară

Publicat:

, cel care se autointituleaza conducatorul clubului UTA deși nu deține nicio funcție la club, a vorbit astazi la Fanatik despre sumele pe care... The post 200.000 de euro, suma pe care Meszar a platit-o impresarilor in aceasta vara appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se clatina regimul lui Viktor Orban?

22:35, 07.04.2024 - Peter Magyar, cel pe care l-am prezentat in doua randuri in „Special”, s-a ținut de promisiune, organizand, duminica dupa amiaza, cea mai mare demonstrație din... The post Se clatina regimul lui Viktor Orban? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Emeric Ienei nu a murit. Gafa in presa romaneasca

20:25, 04.04.2024 - Publicații sportive ca Eurosport, Gazeta Sporturilor și Fanatik au difuzat, joi, pe internet, știrea falsa ca Emeric Ienei (87 de ani) ar fi murit. Știrea a fost... The post Emeric Ienei nu a murit. Gafa in presa romaneasca appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Examen de limba chineza la UVVG

09:05, 04.04.2024 - Comunicat UVVG. Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a organizat  examenul HSK, de certificare a nivelului cunoașterii limbii chineze. Testul,  asemanator cunoscutelor examene Cambridge,... The post Examen de limba chineza la UVVG appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Rețeaua Bulbuc. Actorul, directorii, constructorul și asistenta medicala de milioane de euro

08:40, 03.04.2024 - Trei societați comerciale care aparțin unei singure familii au reușit sa obțina, in perioada 2018-2024 (pana in luna martie) investigata de noi, de la instituțiile... The post Rețeaua Bulbuc. Actorul, directorii, constructorul și asistenta medicala de milioane de euro appeared first on Special Arad…

Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar

08:50, 12.02.2024 - Chiar daca a avut o campanie de achiziții impresionanta in aceasta iarna, Dan Șucu nu se oprește și vrea sa faca din Rapid o adevarata... The post Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar

12:05, 11.02.2024 - Chiar daca a avut o campanie de achiziții impresionanta in aceasta iarna, Dan Șucu nu se oprește și vrea sa faca din Rapid o adevarata... The post Fanatik.ro: „Rareș Pop pleaca de la Arad și ajunge la Rapid”. Ce a declarat Alexandru Meszar appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Suporter Club UTA reacționeaza dupa ce Alexandru Meszar a aranjat deja sa scoata asociația din AFC UTA. Ce se ascunde in spatele demersului de „a-i scoate pe urmașii baronului Neuman” din club

15:00, 09.02.2024 - La conferința de presa ținuta astazi, Suporter Club UTA, prin foști și actuali conducatori -președintele Claudiu Negru, fostul președinte și actual vicepreședinte Sebastian Bulumac ,... The post Suporter Club UTA reacționeaza dupa ce Alexandru Meszar a aranjat deja sa scoata asociația din AFC UTA. Ce…

Cat s-a platit deja și cați bani mai trebuie pentru „pavajul fara de sfarșit” de pe Bulevardul Revoluției

14:35, 03.02.2024 - Cand au inceput lucrarile de inlocuire a pavajului de pe Bulevardul Revoluției, in vara, nu credem ca iși inchipuia cineva ca vor inainta cu o... The post Cat s-a platit deja și cați bani mai trebuie pentru „pavajul fara de sfarșit” de pe Bulevardul Revoluției appeared first on Special Arad · ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?