Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14 echipaje de pompieri trimise la Spitalul Clinic Republican: Ce s-a întâmplat

Publicat:

14 echipaje de pompieri prezente de urgența la situat pe strada Testemițanu 29 din municipiul Chișinau, dupa ce o persoana a sunat in aceasta seara la serviciul 112 și a comunicat ca a observat fum in acea direcție.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Incendiu intr-un bloc de la Telecentru: 5 echipaje de pompieri au luptat cu focul, doua persoane - evacuate

18:45, 31.05.2024 - Un incendiu a izbucnit astazi, 31 mai, intr-un bloc de locuit din sectorul Telecentru al capitalei. La fața locului au intervenit 5 echipaje de pompieri care au luptat cu focul, dar și au evacuat doua persoane.

Incendiu la Casa Radio din capitala: 12 echipaje de pompieri au luptat pentru stingerea focului

08:40, 08.05.2024 - Un incendiu a izbucnit in Casa Radio din capitala, afectand doua incaperi și provocand mobilizarea a 12 unitați de tehnica și 50 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgența.

Incendiu la o hala de depozitare din Mogosoaia. Intervin mai multe echipaje de pompieri

20:30, 02.05.2024 - Un incendiu a izbucnit joi seara la o hala de depozitare din localitatea ilfoveana Mogosoaia. Focul a cuprins o suprafata de aproximativ 200 metri patrati, iar mai multe autospeciale de pompieri intervin la fața locului, anunța ISUBIF.„Intervenim pentru stingerea unui incendiu la o hala de depozitare,…

Video | Incendiu puternic in București! Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului

20:26, 29.04.2024 - Incendiu puternic in București: Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața loculuiUn incendiu a izbucnit, luni seara, in zona Bucureștii Noi din București. din primele informații se pare ca este vorba despre o cladire dezafectata.

Un avion TAROM, lovit de fulger. Aeronava a revenit de urgenta pe aeroportul „Henri Coanda”. Ce s-a intamplat cu pasagerii

09:35, 25.03.2024 - Un avion TAROM a fost nevoit sa aterizeze de urgența pe aeroportul „Henri Coanda”, dupa ce a fost lovit de fulger. Ce s-a intamplat cu pasagerii, aflați in randurile urmatoare. Aterizare de urgența pe Otopeni Un Avion TAROM care decolase spre Chișinau in jurul orei 22:10 a fost nevoita sa aterizeze…

Aeronava TAROM, aterizare de urgența la București, dupa ce a fost lovita de fulger. Ce s-a intamplat cu pasagerii

07:45, 25.03.2024 - Un avion TAROM cu destinația Chișinau a fost nevoit sa revina, de urgența, la sol, in noaptea de duminica. Aeronava s-a intors pe aeroportul „Henri Coanda” de unde decolase, dupa ce a fost lovita de fulger.

(video) Incendiu intr-un apartament din centrul capitalei: Trei echipaje de pompieri au intervenit

12:15, 22.03.2024 - Un incendiu s-a produs astazi, 22 martie, in centrul capitalei, pe strada Zamfir Arbore. Potrivit IGSU, un apartament fost cuprins de flacari. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri.

(foto) Noua echipaje de pompieri au intervenit la incediul de la Buiucani: Ce depozit arde

15:51, 15.03.2024 - Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgența al MAI (IGSU) au venit cu detalii pe incediul izbucnit in dupa-amiaza zilei de astazi, 15 martie. Potrivit primelor informații, un depozit cu tehnica a fost cuprins de flacari. La fata locului au fost indreptate 9 echipe de pompieri.


Ce parere ai despre aceasta stire?