Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

100 de ani de comunism | Troţki, orator premium, creatorul Armatei Roşii

Publicat:

Instaurarea regimului bolsevic in Rusia - fapt ce a incheiat din 1917 - a fost posibila printr-un stil de conducere hotarat, inteligent si fara scrupule. Conducerea comunista nu i-a apartinut exclusiv lui Lenin, parintele oficial al Revolutiei. Mintea calculata si avida de putere a lui a fost completata de geniul oratoric si solutiile practice si nemiloase ale lui , creatorul .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mesajul misterios al lui Valeri Zalujnii, la 3 luni dupa ce a fost dat afara de la conducerea armatei ucrainene

13:21, 06.05.2024 - Fostul șef al Forțelor Armate ucrainene, Valeri Zalujnii, a publicat prima fotografie pe rețelele sociale, dupa mai bine de doua luni de tacere. Este un mesaj misterios, pe care presa ucraineana s-a grabit sa-l interpreteze ca pe un avertisment pentru Rusia, scrie digi24.ro .

FOTO Mesajul misterios al lui Valeri Zalujnii, la 3 luni dupa ce a fost dat afara de la conducerea armatei ucrainene

10:50, 06.05.2024 - Fostul șef al Forțelor Armate ucrainene, Valeri Zalujnii, a publicat prima fotografie pe rețelele sociale, dupa mai bine de doua luni de tacere. Este un mesaj misterios, pe care presa ucraineana s-a grabit sa-l interpreteze ca pe un avertisment pentru Rusia.

Muzeul Lenin care funcționa in Finlanda din 1946 va fi inchis. „Vechiul nume nu mai corespunde conținutului expoziției noastre”

16:25, 23.04.2024 - Muzeul Lenin funcționa din 1946 in orașul finlandez Tampere, locul in care revoluționarul rus care a condus partidul bolșevic, Vladimir Ilici Lenin și fostul dictator sovietic Iosif Stalin s-au intalnit pentru prima data in 1905, relateaza sie-ul Yle și agenția rusa de presa Interfax.„Muzeul Lenin,…

Un deputat german este acuzat ca a primit bani din partea Rusia

00:50, 05.04.2024 - Conducerea partidului german de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) i-a cerut unuia dintre deputații sai sa „clarifice” un raport potrivit caruia acesta ar fi primit bani de la un portal de știri pro-rus, scrie Reuters.

Rusia susține ca armata ucraineana a bombardat centrala nucleara Zaporojie

10:40, 14.03.2024 - Conducerea centralei nucleare din Zaporojie, care este controlata de Rusia, a declarat joi ca o instalatie de infrastructura critica de la centrala a fost bombardata de armata ucraineana, relateaza Reuters.

SUA anunța ca sustin „suveranitatea” Republicii Moldova, dupa ce Transnistria i-a Rusiei cerut sa „o protejeze de Chișinau”

22:45, 28.02.2024 - Reacția Statelor Unite vine dupa ce separatiștii de la Tiraspol, o regiune separatista pro-rusa a Moldovei, au cerut Rusiei „masuri de protectie” pe fondul „presiunii crescande” din partea Chișinaului”.„Statele Unite sustin cu fermitate suveranitatea si integritatea teritoriala a Republicii Moldova…

Senatoarea Șoșoaca huiduita la Braila: Nu vii tu cu rușii tai in Romania! Bunicii noștri au murit omorați de ruși

19:10, 10.02.2024 - Incident tensionat in Braila, cu un fost luptator al Revoluției exprimandu-și nemulțumirea fața de prezența senatoarei Șoșoaca și acuzații legate de susținerea pentru Rusia. O noua controversa a izbucnit in orașul Braila, unde senatoarea Diana Șoșoaca, lidera Partidului SOS, a fost confrontata de un…

Congresul american, paralizat, se impiedica in continuare in anvelope financiare destinate Ucrainei si Israelului

15:00, 08.02.2024 - Senatorii americani au respins miercuri seara un text care ar fi deblocat noi fonduri destinate celor doua tari aflate in razboi si o reforma a sistemului migratiei Statelor Unite, dupa mai multe luni de negocieri dure. Din cauza unor presiuni exercitate de catre Donald Trump, care-si patreaza o acaparare…


Ce parere ai despre aceasta stire?