Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 lucruri neștiute despre mâncare . Știai că există un aliment care nu se strică 3000 de ani. Și tu l-ai mâncat cu siguranță!

Publicat:

1. Puiii conțin cu 266% mai multa grasime decat in urma cu 40 de ani.

2. In condiții de criza, apa dintr-o nuca de cocos poate fi folosita ca un inlocuitor pentru plasa sangvina.

3. Inițial, morcovii erau violet

4. Mierea e singurul aliment care nu se strica. Rezista și 3000 de ani.

5. O persoana consuma in medie 35 de tone de mancare intr-o viața

6. Eschimoștii folosesc frigiderele ca sa nu le inghețe mancarea

7. , caracatițele se mananca vii.

8. Incepand cu 2015 este ilegal sa arunci mancarea in Seattle.

9. In fiecare secunda…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tradiții neștiute de Paște: Ce inseamna Paștele Cailor și cu ce aliment se faceau vraji in vremuri stravechi!

08:25, 05.05.2024 - Ciocnitul oualor se face dupa reguli care difera de la o zona la alta, dar intotdeauna regulile se respecta de Paști. Pe de alta parte, Iepurasul de Paste este un simbol pagan, emblema a fertilitatii, asociat de crestini cu aparitiile lui Iisus dupa Inviere.

Primele rezultate in cazul fetiței de 4 ani care a murit dupa ce a mancat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize

14:45, 02.05.2024 - Primele rezultate ale analizelor in cazul fetei de 4 ani care a murit dupa ce a mancat pește au venit joi. Analizele probelor luate de DSV din magazinul satesc din Calarași arata ca peștele era infestat cu bacterii peste limitele normale.

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…

Cand trebuie mancat desertul pentru a nu te ingrasa. Mihaela Bilic dezvaluie cel mai tare truc

12:20, 04.04.2024 - Kilogramele in plus sunt o problema majora in zilele noastre, cu care se confrunta o mulțime de oameni. Principala cauza pe care o atribuie ingrașatului sunt dulciurile, insa specialiștii au cu totul alta parere. Mihaela Bilic a explica cand ar trebui consumat desertul, astfel incat sa nu ne afecteze.…

Cutremurator! Opt copii si un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca testoasa

10:25, 10.03.2024 - Bilanț cutremurator – noua oameni și-au pierdut viața, iar alte peste 70 de persoane au ajuns la spital, dupa ce au mancat o carne considerata a fi o delicatesa in Zanzibar. Tragedia a curmat noua vieți. Iar alte zeci de oameni au ajuns in grija cadrelor medicale.   9 dead, 78 hospitalized after eating…

Mark Zuckerberg, in vizita la un McDonald's japonez. A dat o „stea Michelin“ hamburgerului pe care l-a mancat

16:05, 27.02.2024 - Mark Zuckerberg s-a bucurat de vizita sa in Japonia, iar ultima sa postare pe Instagram l-a aratat infulecand un burger la un McDonald's japonez despre care a spus ca ar trebui sa aiba o stea Michelin.

Cum sa te simți satul mancand mai puțin. Trucul pe care cu siguranța nu il știai: "Cel mai bun obicei pentru o digestie corecta"

11:50, 18.02.2024 - Consumul anumitor alimente, inclusiv legume bogate in fibre și proteine ​​slabe, poate ajuta sa reduci cantitatea de alimente pe care o consumi și, in același tima, sa te simți satul. Exista insa și un alt truc. Iata ce spune Mihaela Bilic.

Cum faci cel mai bun iaurt de casa. Cat timp rezista in frigider

14:10, 16.02.2024 - Iaurtul este un aliment de baza in multe case, consumat la micul dejun sau gustari rapide ori pranzuri ușoare. Cum faci cel mai bun iaurt de casa? Majoritatea oamenilor nu ințeleg cat de ușor este sa faci iaurt de la zero. Poți face acest aliment in doar cațiva pași foarte simpli. Ingrediente de care…


Ce parere ai despre aceasta stire?